Ihan ensimmäisenä voisin antaa pienen vinkin - tätä kakkua ei välttämättä kannata tehdä yli kolmenkymmenen asteen helteellä, kun meinaa itsekin sulaa auringonpaisteeseen
110 g sokeria. 110 g sokeria. Aina kun on mahdollisuus, tykkään tehdä täytekakun, sellaisen perinteisen. Naked cake on vielä testaamatta, niin paljon pidän perinteisistä täytekakuista
4 munaa jotka painavat yhteensä 211g211 x 0,7 = 147,7 gmunien joukkoon tulee siis 148 g sokerialopuksi vaahdon joukkoon 148 g jauhoja + 1/2 tl leivinjauhetta175 astetta 30-35 minuuttiaVuokaspray on mahtava apulainen jos leipoo paljon. 211 g
Jos teet tumman sokerikakkupohjan, korvaa osan jauhoista tummalla kaakaojauheella. Aineksetmuniasokeriavehnäjauhojaperunajauhojaleivinjauhetta(tummaa kaakaojauhetta)Voitele ja jauhota kakkuvuoka
Tämä kakku syntyi marenkikokeilujeni tuloksena. Kikherneistä syntyy näppärästi munaton marenki, joten ajattelin testata onnistuuko marenki myös papujen liemestä
Minulta on kysytty useasti ohjetta gluteenittomaan sokerikakkupohjaan. Itse en käytä koskaan sokerikakkupohjissa kohotusainetta, sillä onnistuvat mielestäni varsin hyvin ilmankin
Sokerikakkupohjan ainesosat löytyvät valmiina monesta köökkikaapista, joten sen pyöräyttäminen kestejä varten on varsin edullista - rahat voi huoletta laittaa haisemaan vasta kakun täytteitä ja kuorrutuksia miettiessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.