Helpot juustosarvet. (24 kpl). 200 g voita (tai margariinia). Paista sarvet noin 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. 24 kpl. 200 g voita. 200 asteisessa uunissa
225 g voita. 200 g juustoraastetta. Paista kiertoilmalla 200 asteessa tai tasalämmöllä 225 asteessa n. 225 g voita. 200 g juustoraastetta. 200 asteessa tai tasalämmöllä. 225 asteessa n
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. Y. l. e. n. s. ä. o. ". h. i. m. a. v. t. ö. k. j. u. r. ,. p. d. y. D. N. 8. -. 1. 0. 3. /. 4. g. 5. T. S. L. K. (. J. ). A. R. P. k p. d l. r k. t l
(24 kpl). 200 g voita. 2,5 dl maitoa tai vettä. 25 g hiivaa. 200 g palvikinkkua kuutioituna. Laita uuni kuumenemaan 225 C. 24 kpl). 200 g voita. 2,5 dl maitoa tai vettä. 25 g hiivaa. 200 g palvikinkkua kuutioituna
2. 2. 2. 2. 2. C. r. o. i. s. a. n. t. e. l. h. m. u. k. v. f. ä. O. y. p. j. E. -. ö. d. J. ,. ). M. b. g. A. T. N. c. D. (. 1. 6. 5. 0. +. Y. S. K. V. 8. L. P. ) l. d l. t l
2. Kauli taikina kevyesti jauhotetulla leivinpöydällä kahdeksi halkaisijaltaan noin 20 cm. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. 2,5 dl vehnäjauhoja. 2,5 dl vastaraastettua parmesaania. 1-2 rkl Kylmää vettä
Herkulliset ja juustoisen mehevät juustosarvet ovat nopeaa tarjottavaa, ja niihin käytettävät raaka-aineet löytyvät useimmiten kaapista ilman erillistä kauppareissua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.