Laita hetkeksi pakastimeen tai jääkaappiin vähän pidemmäksi aikaa jähmettymään. Löydettyäni Lucuman ja tehtyäni siitä raakakakun täytettä tajusin vihdoin, että voin vaikka joka päivä herkutella mitä ihanimpien jälkiruokien parissa
Laita massa vielä pakastimeen 1-2 tunniksi - tai syö pehmistyylisenä heti. Ostin jäätelökoneen. Ei mitään pakasteessa pidettävää rimpulakulhoa vaan omalla kylmäkompressorilla varustetun, itse jäätelön jäähdyttävän koneen
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle. Hänellä ei varmasti ollut aavistusta millainen hittiruoka siitä syntyy
Jos minun lempimustikkapiirakkaani kysytään, vastaus on ehdottomasti tämä allaoleva ohje. Pakastanutkin olen tätä herkkupiirakkaa, mutta harvoin mitään pakastimeenasti ehtii
250 g broilerin filesuikaleita paistettuna (Ellet halua itse maustaa, Kariniemen hunajamarinoitu sopii tähän hyvin. 250 g broilerin filesuikaleita paistettuna (Ellet halua itse maustaa, Kariniemen hunajamarinoitu sopii tähän hyvin
* voit halutessasi myös tehdä niin, että ripottelet daimit pohjan päälle ja kaadat keitetyn seoksen daimien päälle, jolloin saat varmasti daimia joka puolelle tasaisesti
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Pääsin nimittäin Blogiringin kautta testaamaan SantaMarian texmex-maailman uusinta tulokasta luomutortillaa sekä luomusalsakastiketta ja -mausteseosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.