Leivonnan kautta haetaan uusia keinoja käyttää laadukkaita ja ravinnerikkaita raaka-aineita. Voit korvata täytteen raaka-aineita vastaavalla grammamäärällä muuta hedelmää tai marjaa
Itkukausi käynnistyi vasta ristiäisten jälkeen eli valmistautuminen onnistui normaalin vauva-arjen lomassa, mikäli nyt kahden vauvan kanssa voi normaalista puhua
Marenkien maustamiseen olen käyttänyt Annin Uunissa -verkkokaupasta tilaamiani vahvoja aromeja. Leivon marenkini lähes poikkeuksetta Leivo mun kaa- blogin erinomaisella ohjeella
Aloittaessani vuosia sitten bloggaamista Baileys-kakut olivat iso hitti leivontablogeissa. Nyt on aika uudistaa ohje, kun Baileys-tuoteperheeseen tuli uutuusmakuna herkullinen appelsiini-tryffeli
Olen tehnyt tämän ohjeen jo syys-lokakuussa. 6 Kahvi- ja espressoautomaatin, jolla olen keittänyt aikoihin parasta kahvia. 5-2dl sulaa kookosöljyä. 1-2rkl amarettoa tai 1/2tl manteliaromia. 5-2dl sulaa kookosöljyä. 1-2rkl amarettoa
Viime vuonna Kinuskileipomoissa pöhistiin TeBaZu-leipomon Kinderkakusta – oi, mikä herkku. Silloin koristelussa voi hyödyntää Kinder-suklaamunia ja -patukoita
After Eight -konvehdit ovat yksi klassisimpia joulusuklaita. After Eight -kakku. 130 g) After Eight -suklaakonvehteja. 100 g) After Eight -suklaakonvehteja. 130 g) After Eight -suklaakonvehteja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.