Helppoa nopeaa ja maukasta arkiruokaa kädenkäänteessä. Sopii hyvin sellaiseen päivään, kun on kiire eikä joutaisi laittaa ruokaa, mutta tahtoisi silti syödä maukasta kotiruokaa roskaruuan sijaan (meillä 4-vuotias ei ainakaan edes syö roskaruokaa, vaan mielummin kotiruokaa) Tämän keiton valmistamiseen ei mene puoltatuntia kauempaa
Ja suurin osa kaalilaatikosta päätyy puolen litran minigrip-pusseissa pakastimeen odottamaan niitä työlounaita, kun ei ole mitään muuta järjellistä mietittynä ja alakerran ruokala tarjoaa makkarakastiketta ja seikeittoa
Kuutioi lanttu, leikkaa sipuli puolirenkaiksi ja paloittele seiti sopivan kokoisiksi paloiksi. Laita vesi kiehumaan kattilaan ja keitä lanttukuutioita ainakin puolisen tuntia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.