Naudan Entrecote, se paras pihvi Juhannus oli varmasti suurimmalle osalle suomalaisista, ainakin ruokabloggaajille kesänkovinta syömistä ja grillaamista
5. 5. J. u. h. a. n. s. t. e. k. l. o. j. i. v. ä. r. m. G. p. M. d. y. ,. R. A. ). S. g. H. P. K. ö. T. 1. (. 2. c. f. 8. 3. -. 0. è. î. a l. k g. t l
5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 1. 7. %. 0. ½. f. J. 4. -. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
Paista 150-asteisessa uunissa 45 minuuttia. 15 minuutin välein uunin luukku, jotta liika kosteus haihtuu ja näkkäristä tulee rapeaa. 30€, 0,75 l). 150-asteisessa uunissa. 45 minuuttia Avaa n. 15 minuutin välein uunin luukku, jotta liika kosteus haihtuu ja näkkäristä tulee rapeaa. 0,75 l)
5. 5. 5. 5. 5. 5. B. r. i. t. a. k. u. o. l. m. n. e. ä. s. h. v. ,. R. -. g. å. j. d. ). T. y. ö. p. L. P. 1. 0. 4. 2. M. A. (. S. x. 3. c. V. 7. I. N. K. ) l. d l. t l
50g tuoretta pinaattia. Viipaloi juustohöyläälä kesäkurpitsa ja paista pannulla 1tl oliiviöljyllä noin 5min. Paista uunissa 180 astetta noin 15 minuuttia. 1 kesäkurpitsa 50g tuoretta pinaattia
Tästä kehkeytyi kuitenkin meidän tämän kesän perunasalaattien suosikki (ja luoja tietää, että uutta perunaa on meillä tänä kesänä syöty ihan tolkuttomia määriä
joulukuu 15, 2016. Uskon etten ole ainoa, joka rakastaa erilaisia vartalovoiteita. Erityisesti junnuus-aikoina erään tietyn lafkan tuotteet oli suosittuja
luvassa ei ole tällä kertaa sokerisen makeita herkkuja, vaan itsetehtyä leipää, joka sisältää runsaasti kuituja ja ravinteikkaita siemeniä ja joka valmistuu perinteisiä sämpylöitä nopeammin uuninpellille taputtelemalla
No tulihan se kesä viimein. On taas aika vaihtaa höyryävät teekupposet kylmiin juomiin. Minusta mustaherukan aromi on ihana, sen lehtiä pitää aina hypistellä ja nuuhkia
5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. I. t. s. e. h. y. v. a. n. i. l. j. k. r. m. o. p. u. T. ä. d. K. ,. M. P. ö. ). N. 1. 2. g. 7. 4. V. (. 0. 3. =. O. A. L. -. 8. R. S. J. *. Ä. B. w. F. c. b. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.