3. 3. 3. 5. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. f. b. U. J. V. P. 0. 4. I. M. O. d l. t l
5. 5. 5. 3. 5. 3. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Leikkaa kakku kolmeen osaan. 35 g tummaa suklaata (sulata margariini ja suklaa sekaisin mikrossa). 1 1/3 dl vettä. 2/3 dl öljyä. 3 dl 1 rkl vehnäjauhoja. 2/3 dl kaakaojauhetta. 2/3 tl soodaa. Paista 170 C 50 minuuttia. 3/4 dl vispikermaa (kuumenna kattilassa melkein kiehuvaksi ja ota pois liedeltä). 35 g tummaa suklaata (sulata margariini ja suklaa sekaisin mikrossa). 1 1/3 dl vettä. 2/3 dl öljyä. 3 dl 1 rkl vehnäjauhoja. 2/3 dl kaakaojauhetta. 2/3 tl soodaa. 3/4 dl vispikermaa (kuumenna kattilassa melkein kiehuvaksi ja ota pois liedeltä)
2,5 dl vehnäjauhoja. Paista 200 asteessa 12-15 min. 2,5 dl vehnäjauhoja. En jaksanut miettiä etukäteen tarkasti reseptejä, joten ostin vähän mitä mieleen juolahti ja niistä sitten ateria kerrallaan mennään
3 l täysmaitoa. 2-3 tl juoksetetta. Lämmitä maito 30-40 C esimerkiksi vesihauteessa. TulostaSähköpostitseInstagramLisääShare on Tumblr 3 l täysmaitoa. 2-3 tl juoksetetta
(En ehtinyt ottaa kuvaa, kun ruokailijoilla oli jo kiire syömään. 0,5 tlk kookosmaitoa. 0,5 tl sokeria. 0,5 dl oliiviöljyä. 0,5 tl mustapippuria myllystä. 50 minuuttia. 0,5 dl oliiviöljyä. Paista uunissa 200 asteessa 25 min. 150 g harico verts -papuja. 250 g kirsikkatomaatteja. 30 min. 0,5 tlk kookosmaitoa. 0,5 tl sokeria. 0,5 dl oliiviöljyä. 0,5 tl mustapippuria myllystä. 0,5 dl oliiviöljyä. 150 g harico verts -papuja. 250 g kirsikkatomaatteja
3 karitsan paahtopaistia (löysin vain marinoituja). Minä paistoin 65 asteiseksi, jolloin sisus oli kypsä, mutta vielä pehmeää ja mureaa. 3 rkl muscovadosokeria. Kuullota juureksia 3 minuuttia. Anna kiehua, kunnes nestettä on jäljellä 2/3. 3 porkkanaa. 3 karitsan paahtopaistia (löysin vain marinoituja). 3 rkl muscovadosokeria. 3 porkkanaa 1 lanttu
naudasta tai porsaasta, kunhan valitsee haudutukseen sopivaa osaa. 3 rkl voita. Anna hautua 2-3 h. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia ja mausta sitten. Vielä 50-luvulla kouluruoka oli pitkälti puuro- ja. 3 tbsp. (2 dl [3/4 cup] double cream). 2–3 hours. In the 50’s the lunch was usually porridge or
500g maustamatonta jugurttia. 500g maustamatonta jugurttia. Toinen ateriamme on myös lounas. Perjantaina kävimme savustamassa lohta, johon oli lisätty päälle aurajuustoa
Kuntoilu on sujunut siinä mielessä hyvin, että joka päivä oon kävellyt pitkiä ripeitä lenkkejä välillä juosten, jopa 1,5-2h/päivä. Tämän ansiosta oon yrittänyt aina saada 3, 4 tai 5km täyteen, vaikka se tarkottaisi pientä lisäkierrosta. päivä) kävellyt 30,70 km ja lahjoitus yhteensä 3,07€. Parhaat laihdutusmetodit -niitä on vain 3. Karista kilot syömällä oikein 3, 4 tai. 5km täyteen, vaikka se tarkottaisi pientä lisäkierrosta
5. 5. 5. 5. 5. 3. 5. 5. 3. J. u. h. a. n. s. j. l. t. k. v. o. i. p. ä. e. r. -. A. ,. m. y. E. z. b. T. –. d. ö. ”. O. 2. K. R. M. 1. 0. S. B. Q. g. 6. (. P. ). /. à. 4. c. f. L. N. q. H. V. 8. D. +. G. k g. d l. t l
5. 3. 5. 5. 3. L. ä. m. p. i. e. n. l. o. j. s. h. a. u. r. t. ,. y. g. T. k. J. (. d. ). K. v. 6. 2. 0. 8. 1. ". /. P. ö. V. -. G. U. Y. A. I. S. w. M. g )
2 valkuaista1,5 dl hienoa sokeria0,5 tl etikkaa(1 tl vaniljasokeria)Marenkimassan teossa tärkeää ovat puhtaat ja kuivat työkalut ja kädet. Erottelun jälkeen valkuaisia ja 1/3 sokerimäärää vatkataan ensin keskenään ja sitten lisätään siihen vähitellen loput sokerit. Minä pidän vähän löysemmistä marengeista, joten paistan niitä noin 45 minuuttia. 4 valkuaista3 dl sokeria1 tl etikkaa1 rkl maissijauhojaMarenkilevyt paistetaan 140 asteessa noin tunnin ajan ja jätetään yöksi kuivumaan. 1,5 dl hienoa sokeria. 0,5 tl etikkaa. 3 dl sokeria
Sipulirenkaat (kuudelle)2 jättisipulia2 valkuaista3dl vehnäjauhoja2dl maitoa2rkl sulaa leivontamargariinia2tl suolaa(korppujauhoja) öljyä paistamiseen(noin litra)Kuori sipulit ja leikkaa ne paksuiksi (reilu 1cm) viipaleiksi. Chili-mozzarellatikut (10kpl)1pkt mozzarellaa (eli yksi pallo) 1 kananmuna 1 vihreä chili1tl sambal oelek chilitahnaa1tl suolaakorppujauhojaöljyä paistamiseen Leikkaa mozzarellapallo puoliksi ja sitten noin 1,5cm levyisiksi tikuiksi. Hapanimeläkastike1,5dl ananas- tai appelsiinimehua Sekoita kaikki ainekset kattilassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.