Nyt näitä leipiä on syöty lähes 35 vuotta. Tonnikalaleipäaddiktioni juuret ovat luultavasti aivan 80-luvun alussa, Saudeissa, jossa lähi-idän ruokakulttuurin keskellä ihastuin näihin amerikkalaistyyppisiin filippiinojen valmistamiin leipiin
Tota kun vedät 1-3 kuppia päivässä, niin voin melkeen luvata että alkaa flunssat vähentyä. Pakuri on valittu vuoden 2013 rohdoskasviksi, ja on tosi yleisessä käytössä nykyään. 3. Mulla on itellä ollu maitohappobakteerit käytössä 2-3 vuotta. Tankkasin ekat kuukaudet sellasta 30 mijardin bakteerin valmistetta, koska se oli vahvin mitä löysin ja mun lääkäri suositteli sitä. Seuraavan kerran kun menin takasin lääkärille, se oli löytäny VSL#3 valmisteen ja suositteli enään sitä. VSL#3 sisältää 450 miljardia bakteeria. ää joku 3-4 pussia päivä. VSL#3 on myöskin maailman tutkituin probioottivalmiste. Seleeni 200ug/vrk, Sinkki 30mg/vrk, Magnesium (Malaatti) 800mg/vrk, Kelp merilevä (jodi) ja Kalaöljy (E-EPA+E-DHA) 2000-3000mg/vrk. Meillä on ollu 4 halpis blenderiä ja 3 niistä on hajonnu. Sitten kaadat vedet pois ja laitat kannuun 3/4 vettä ja huuhtelet kannun blendaamalla. Nykyään mä koitan vetää 3 litraa päivässä. Ahkerimpina päivinä teen vihermehua 3 kertaa päivässä
360 g öljyä. (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai. Kaada porkkanakakku ainekset noin 30x22cm vuokaan. Tästä määrästä tuli liian iso satsi 30×22 cm vuoalliselle porkkanakakkua. 360 g öljyä. (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai
450 g porkkanoita500 g sokeria360 g öljyä8 g kanelia, soodaa ja suolaa400 g jauhoja150 g munia (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai jos tahtoo hifistellä niin 2,5). Kaada porkkanakakku ainekset noin 30x22cm vuokaan. Tästä määrästä tuli liian iso satsi 30×22 cm vuoalliselle porkkanakakkua. 360 g öljyä. 150 g munia (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai jos tahtoo hifistellä niin 2,5)
3. Meillä on muutamia (aika outoja) tapoja ravintolan valitsemisessa ulkomailla. Ensinnäkin kartamme paikkoja joissa on kuvalliset ruokalistat, ne jotenkin ällöttävät varsinkin mua
3. Moikka moi. Onko kukaan lähtenyt mukaan noudattamaan Terveellinen Tammikuu -haastetta. Mulla on itselläni nyt kolme päivää ko ruokavaliolla takana, ja olo tuntuu jo nyt miljoona kertaa paremmalta kuin viikonlopun herkuttelujen jälkeen
Ullan unelmakakku (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Leila leipoo Ranskassa (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Hulluna leivontaan (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Näin teet Ranskalaista ruokaa (Kuva otettu TÄÄLTÄ) %C3%A4-teet-ranskalaista-ruokaa/etusivu5. Nigellan uudet herkut (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Sikke- ruokaa rakkaudella (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Arjan keittiössä (Kuva otettu TÄÄLTÄ)%C3%B6ss%C3%A4/etusivu8
DBroileri1pkt/3 kpl Broilerin rintafileitä½ dl oliiviöljyämustapippuria ja suolaaLaita fileet uuniastiaan ja päälle öljy sekä mausteet. Kanaviillokki kastike (eli curry-velouté eli curry vaalea peruskastike)40g voita40g/3,5 rkl vehnäjauhoja1l kasvislientä ( 1 litra vettä ja 2 kasvisliemikuutiota)1 tl keltaista currytahnaa tai maun mukaan (löytyy siis ainakin Pirkka-merkkistä)3 dl kuohukermaamustapippuriaLaita kattilaan vesi ja sekaan kasvisliemikuutiot ja currytahna. ) /3 kpl Broileri. /3,5 rkl vehnäjauhoja. 3 dl kuohukermaa
3. 3. 3. 1. K. i. n. u. s. k. -. p. o. l. a. t. ä. y. e. ½. d. h. r. m. f. j. v. 7. 5. g. 2. 0. (. ). V. M. ,. A. T. S. L. N. H. 4. ö. c. R. D. 8. ) l. d l
3. Hiphei ja vuosi kohta onkin päätöksessään. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
The post Shakshuka – aamiaisten kingi appeared first on 52 Weeks of Deliciousness. Kuten ehkä muistatte, olen suuri aamiaisfani etenkin viikonloppuisin
Kaurapuuro 3 minuutin pikaversio ei aamulla aikaa vie. So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus
Postailu on viime kuukausina jäänyt vähän vähemmälle, joten oma uuden vuoden -lupaukseni seuraavalle vuodelle onkin aktivoitua ja postata kaikista resepteistä, jotka koen jakamisen arvoisiksi
3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. V. i. k. o. n. l. p. u. a. e. t. r. j. h. y. ä. d. v. m. ,. s. ö. P. N. -. z. I. K. J. 2. 5. M. S. T. (. c. ). 1. 0. g. b. L. A. 4. B. 6. C. 7. D. 8. E. 9. F. G. f. H. x. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. i l. c m. r k
)360g öljyä (ei ole vieläkään keittiövaakaa, eli laitoin noin 3,5dl)8+8+8g kanelia, soodaa ja suolaa (tää oli vaikea. Kolme oli liikaa ja kaks liian vähän, joten minun taikinaan tuli 3 kananmunaa)Keitä porkkanat. 360g öljyä
Forno Roscioli (Centro / Campo - Via dei Chiavari, 34). 3. La Montecarlo (Vicolo Savelli, 13) on yksi harvoista hyvistä keskustassa, josta saa tämmöistä pizzaa myös lounasaikaan. Checchino dal 1887 Via di Monte Testaccio, 30 - Roomalainen instituutio vanhan teurastamon làheisyydessà. Enoteca Cul de Sac - Piazza di Pasquino, 73 (Piazza Navona) Loistavan ja erittäin laajan viinilista lisäksi tarjoavat mm
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.