Tykkään. valmistaa kokonaista kalaa ja ilahduin kun näin kalatiskillä kokonaisia. ahvenia. Ahven on aina ollut minun yksi lempikaloistani ja itseasiassa pidän enemmän
En ole ikinä aiemmin elämässäni tehnyt keksejä. Jos olisin tiennyt, kuinka helppoa ja nopeaa se on, olisin varmasti toiminut asian suhteen huomattavasti aiemmin
Meillä on ilo olla ystäviä, jotka tekevät hyvää ruokaa ja kutsuvat meidät sitä syömään. Tällä kertaa heistä mainittakoon mahtava pariskunta, jonka kokkaava osapuoli on Ameriikoista kotoisin ja jonka suvun juuret kantautuvat Italian Napoliin asti
Siinä sivussa tuli kuitenkin opittua yhtä sun toista. Jonkin aikaa sitten päätin tehdä tuttavuutta uuden raaka-aineen kanssa – kyse oli chia-siemenistä
Tietysti on tässä ajan saatossa tullut opittua yhtä sun toista niksiä millä ei-toivotun maun voi välttää, mutta niiden kokeilemiseen on vain melkoinen kynnys
Otin vuosi takaperin tehtäväksemme kokata seuraavien kahdentoista kuukauden aikana ainakin kerran kuussa kotimaista kalaa, eri lajeja ja eri tavoin valmistettuna
Pika-ahvenet ja lehtikaali-fetadippi. Julkaistu. ♥Tykkää. Totesin apukokille viime lauantaina, että meille on vähän vahingossa vakiintunut lauantai-illan ateriaksi kalaruoka
Tulihan näistä huomattavasti parempia kuin pakasteessa olevat, mutta tuli myös huomattua ettei ole suuresti väliä tekeekö pihvit/pullat ahvenesta, kuhasta vai ihan pakasteseidistä joten ei kannata mitään kovin arvokasta kalaa näihin tuhlata
Tää on anopilta opittua, kannattaa kokeilla. Meillä oli pienet juhlallisuudet tuossa mennä viikolla ja samalla tuli taas vuosi lisää allekirjoittaneellekin
Bouillabaisse resepti Muru keittokirjan mukaan, Mukana hieno Rouille. Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.