Anna nesteen imeytyä kannen alla hiljaisella tulella ja lisää tarpeen tullen kuumaa vettä, niin että riisi pysyy helposti sekoitettavana mutta ei ui nesteessä
G. u. m. b. o. n. l. t. r. k. a. e. i. v. s. j. p. ä. ,. d. h. M. g. J. y. N. ö. ". ). R. f. w. T. '. S. -. x. (. é. A. O. K. H. E. L. V. c. z. 2. 5. 3. 0. 4. 1. /. P. 6. 7. 8. k g. d l. t l
P. i. k. u. m. e. h. n. o. l. s. a. v. t. (. ). ,. M. p. j. A. d. y. b. E. ä. r. K. T. -. ö. g. J. 6. 8. f. 1. /. 2. 0. 5. c. L. S. R. H. 3. V. 4. B. C. 7. D. 9. F. G. I. x. N. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. i l. t l. d l
M. ä. h. a. l. u. i. s. n. j. o. k. v. t. p. m. e. ,. T. d. ö. r. y. J. E. F. x. g. B. -. b. 1. P. 2. S. 3. K. G. D. U. 4. L. 5. &. 6. 7. 8. 9. R. O. 0. c. N. I. C. Y. ). f. i l
Moussea voisi tarjoilla pienen annoksen sellaisenaankin jälkiruoaksi. se käy kakun väliin, kakun kuorrutteeksi, sopii pursotettavaksi ja on erinomainen suklaakääretortun täyte ja kuorrute
Sulata ja kuumenna paistinpannullavoija oliiviöljy miedolla lämmöllä. nokare voita. Lidlin pakastealtaasta ovat peräisin nämä kantarellit, mutta niitä ei sieltä enää kauan saa, joten sitten vaan metsästämään kuivattujatai säilöttyjä sellaisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.