Tämä suklainen resepti avaa aurinkoisen ja kakkujentäyteisen viikon. Tällä viikolla leivotaan sekä syödään kakkuja naistenpäivän ja minun syntymäpäivieni kunniaksi
Tässä on aikamoiset tuhon ainekset emotional eating disorderiin mutta ystävänpäivän jälkeen on hyvin aikaa rakentaa tätä suhdetta taas terveelle pohjalle
Viisi ateriaa päivässä täyttää päivän tunnit aika mukavasti, vaikka olenkin varautunut minikokin ruokailuihin täyttämällä pakastinta ja kaupan purkkiruoilla
Jos haluat voihin ”aidomman” maalaisvoin happamuuden (wanhaan aikaan pastöroimaton kerma ehti hapantua ennen kirnuamista) ja herasta kirnupiimää, niin kuumenna kerma noin 40 asteeseen
Aika todellakin lentää tähän aikaan vuodesta. Nyt ongelmana on vaan tämä lentävä aika. Kerron workshopista lisää ja laittelen varmasti myös eilisen, aika taivaallista testireseptiä blogiin
Tässä kuitenkin hieman vinkkejä niille, jotka haluavat säilyttää ketoosinsa matkan aikanakin. Yhdessä paikassa tähän oli sotkettu sekaan myös lampaan jauhelihaa, mikä teki siitä entistäkin paremman makuista
Tästä reseptistä löytyi kuitenkin muutama taikasana. ) Ei kylläkään, mutta tästä massasta muokkaa aika nopsaan kivoja energiapatukoita pitkiin päiviin kun lisävirtaa tarvitaan hiukan terveellisemällä tavalla
itse haaveksin niistä raskausaikana ja joistain paikoissa Suomessa jo mocktaileja saakin. Näitä raikkaita ja todella kauniin värisiä mocktaileja ajattelin tehdä kesälläkin, mikä olisikaan ihanampaa kuin siemailla raikasta granaattiomenamocktailia takapihalla ja seurata minikokin seikkailuja samalla
Espanjan suurena ystävänä, maassa pari vuotta asuneena ja sen ruokakulttuuria jumaloivana mietin hetken kun hahmottelin sopivaa nimeä tälle värikkäälle ja välimerelliselle ruoalle
Olen ihan periaatteessa pavun syöjä. Rakastan etikkaisia papusalaatteja, meksikolaiseen kuuluu useimmiten frijoles refritos, papuiset padat on ihania ja joo, joo, tykkään jopa niistä valkoisista pavuista tomaattikastikkeessa, siis säilyketökissä, hot or cold
Mitäs sanotte aika herkkuja vai mitä. Millainen mielikuva teillä on New York -tyylisestä brunssista vai löytyykö sieltä joku, joka on ihan oikeasti päässyt herkuttelemaan aitiopaikalle isoon omenaan
Tee sillä aikaa maustekastike eli sekoita keskenään riisietikka, wasabi, soija ja sokeri. Näistä tuli niin saamarin styrkkiä, että vieläkin tuntuu että nenästä lentää lieskat, MUTTA se oli ihan oma vika, olisi pitänyt laittaa kurkkua enempi tai wasabia vähempi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.