1980- luvulle
tultaessa ns. etelänmatkat olivat monelle jo tuttu lomailumuoto ja suomalaisten ulkomaanmatkailu on kulkenut siitä lähtien omaa tietänsä monipuolistuen ja yksilöllistyen. Matkaan mahtuu niin teknologisen kehityksen ja digiajan mukanaan tuomia muutoksia kuin hiljaisempia kausia heikkojen taloustilanteiden aikoina
Syksy 2012 jää ikuisiksi ajoiksi historiaan avokadon kautena. Muistan yhä kun Alexander ja Hanna Gullichsenin alkuperäinen resepti räjähti kansan tietoisuuteen ja yhtäkkiä kaikki puhuivat siitä avokadopastasta
Tapas-baari Madridin Plaza Mayorilla. Gastrodontin paluu makujen maailmaan. Jos arvon lukija on ihmetellyt, miksei minulta ole viimeiseen vuoteen tullut uusia päivityksiä, johtuu se siitä että menetin makuaistini sairaudelle viimeisen vuoden aikana
Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä McVitie'sin kanssa. Ja mikä ihana kamppis tämä onkaan, kevättä rinnassa pääsin ideoimaan ihania juhlaherkkuja Mc Vitie's Digestive kekseistä
Blogin kirjoittamisessa on se(kin) hauska puoli, että voi lähteä aikamatkalle (ruoka)menneisyyteen ja tällä kertaa tuli selailtua vanhoja juhannusruoka postauksia
Nyt pistetään tervalla suut makeaksi. Tämä kakku on ollut ajatuksissani jo pidemmän aikaa, sen muhittelu alkoi noin vuosi sitten, kun julkaisin Pohjanmaan leivosten reseptin
En varmasti ole ainoa, joka sanan Lähi-Itä kuullessaan ajattelee sotaa, väkivaltaa ja palavasilmäisiä miehiä, jotka parta vaahdossa julistavat kuolemaa vääräuskoisille
Karjalanpiirakat ovat lähes jokaisen suomalaisen herkkua. Tunnetuimpia täytteitä lienevät riisi ja peruna, mutta myös ohraa, porkkanaa ja muita juureksia on käytetty piirakoiden täytteenä jo kauan
Moi ja terveisiä Varsinais-Suomesta, jossa lomailemme tällä hetkellä siskoni luona. Tai no, lomasta ei nyt ihan täysin ole kyllä kyse, sillä ensi viikonloppuna siskontyttö pääsee ripiltä ja toimin täällä tällä hetkellä lähinnä leipurin ja kokin roolissa
Etelässä hiihtoloma on jo loppumassa, mutta meillä muilla vasta alkoi. Jos et ole lähtenyt reissuun, etkä kummempia suunnitelmia ole tehnyt, Fazerin vierailukeskus on paikka, jonne voit mennä ilman ajanvarausta
Ei tarvitse sukeltaa kovinkaan kauas historiaan, kun käsillä ovat jo ne päivät, kun vauvan tutustuttaminen kiinteisiin ruokiin aloitettiin miltei poikkeuksetta perunalla
Kahvilla tänään nautittiin omenapiirakkaa, hyvä omenapiirakka on parasta mitä tiedän. No, no, onhan se mustikkapiirakka erinomaista vai mansikka-raparperi, entäs sitten suklaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.