Silloin kun ei ruoanlaittoon halua paljoa aikaa käyttää, tulee aika usein laitettua possun filettä (ulko tai sisä) uuniin kypsymään yhdessä kasvisten kanssa
K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. -. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Lisukkeeksi possun sisäfileruoalle kypsensin vihreitä parsoja perinteiseen tapaan. noh, mullapa ei semmosta uunia ole, mutta uunissa pelkistään tulee isompikin määrä parsoja kypsennettyä helposti
Itse tein lisukkeeksi bataattiviipaleita uunissa. ) Possun lapaiso sipuli2 porkkanaalihaliemikuutio tai lihalientäsuolaamustapippuria ( kokonaisia ja rouhetta )laakerinlehtivettä Ota lapa huoneenlämpöön ainakin puoleksi tunniksi ennen valmistusta
Samalla kauppareissulla siis etuselän kanssa ostin myös possunlapaa. Uunissapossun lapa ja potlohko. Ja ei kannata kauhistua näistä possun osista sillä tämäkin liha valmistui erittäin helposti mureaksi ja ilman pilkkomista
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Tällä samalla luotto-ohjeellani teen palapaistin aina yleensä mielummin uunissa haudutettuna. Uunissa hautuessaan myös lihat mureutuu aivan eri tavalla kuin liedellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.