Kauniit, huolellisesti tehdyt ruokakuvat ovat loisteliaita. Marita Joutjärven ja Vittorio Gianninin ”bambino” eli ”Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana” on parasta, mitä keittokirjamaailmassa on tapahtunut vuosikausiin
Vietin ison osan lapsuuteni kiireettömistä, aurinkoisista kesäpäivistä Aku Ankkoja lukien. Mummo Ankan leipomat piirakat saivat aina veden herahtamaan kielelle
verestämättömään kalaan jää helposti mutainen maku, lisäksi se pilaantuu herkästi. Tässäpä uutama hyvä kotimainen hiljattain ilmestynyt keittokirja, jotka sopivat hyvin vaikkapa kokkaavan äidin lahjapakettiin ensi sunnuntaina
Koska sen muoto muistuttaa hieman tuota Mummo Ankan kuuluisaa omenapiirasta, päätin kutsua sitä “Iines Ankan persikkapiiraaksi”, vaikka Iines ei taidakaan olla varsinainen piirakkamestari, mutta luulen, että tämä piiras onnistuisi häneltäkin ja saisi Akultakin veden kielelle…
Orly on ravintoterapeutti,pitää ruokakursseja ja järjestää ihania kulinaarisia retkiä joista kivoin on varmaan se jossa hän ensin vie ihmiset torille ja sen jälkeen kotiinsa kokkaamaan
Kaivoinpa taas esille SNOGin terveellisten herkkujen keittokirjan (Helthy Treats Cook Book). Tällä kertaa päätin kokeilla sitruunasta ja cashewpähkinöistä valmistettavien välipalapatukoiden tekemistä, koska tarveaineista näytti kaapista löytyvän melkein kaikkia
Porsas toimii aasialaisten makujen kanssa ja kylki on yksi pitkään haudutettavista ruhonosista esim. Sen takia toinen teille tarjoamani maistiainen Gaijinin keittokirjasta on grillattua porsaankylkeä
Sain Hellapoliisin Salaatit keittokirjan. Musta itämäishenkinen tarjotin/tarjoiluastia Bedmil. Hellapoliisin tunnistaa pinkistä värikoodistaan, mikä kulkee hänen mukanaan kaikkialla, niin tämänkin kirjan kannessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.