2-3 minuuttia per puoli. 2-3 min. Pienen juhlahässäkän jälkeen yleensä otan arjen ilomielin vastaan. Tänä vuonna ei ylimääräisiä lomapäiviä juhlasesongin aikana montaa ollut, joten voi jopa sanoa, että tällä kertaa arki voisi tuoda jopa hieman lepoakin
Muutaman suositun helsinkiläisen Tex mex- ravintolan suhteellisen edullinen hintataso, laaja valikoima ja tietynlainen trendikkyys houkuttelivat monesti kaveriporukan etkoille, jatkoille tai sunnuntain palautusaterialle
Todella usein ruokablogeja tai uusia keittokirjoja selaillessa törmää edelleen siihen, että kaikkea upeaa on kyllä tarjolla esimerkiksi brunssikattaukseen, mutta lopulta niitä arkeen sovellettavia, uudenlaisia kasvispääruokia on aika harvassa
Nykyisin Raision aikuiskoulutuskeskuksessa Timalissa kouluttajana työskentelevä Ahokas on leiponut mokkapaloja elämänsä varrella tiuhaan tahtiin, ja valmistaa niitä nykyisinkin viikoittain myyntiin Timalin Timjami-ravintolaan
-. -. -. -. K. u. n. m. t. e. l. ä. v. j. o. p. i. k. h. a. ,. s. r. S. g. (. ). y. ö. O. M. L. d. T. c. U. 3. b. 1. 2. ½. P. H. 5. f. ". N. 0. V. 4. J. 6. k g. d l
-. -. -. -. -. -. -. -. M. e. i. l. ä. p. v. t. n. y. ö. s. j. a. r. k. o. P. u. m. h. d. Y. g. J. ,. ). N. f. T. 3. V. A. 4. H. '. S. R. I. 2. 0. b. L. O. K. /. &. 5
Tavallisista raaka-aineista saa aikaan maukkaan aterian, kun uhraa tuokion raaka-aineiden huolelliseen käsittelemiseen sekä ruoan kunnolliseen hauduttamiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.