Palak Paneer - intialainen pinaattijuusto. Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoa ja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Valmistin mökillä itse paneeria, eli kotijuustoa palak paneeria varten. Palak paneer ei ole niin tulinen kuin monet intialaiset ruoat, mutta sen harmonisen pehmeää makua tasapainottaa mukava mausteisuus
Palak paneer on usein oma valintani, jos haemme noutoruokaa tai syömme tietyissä ravintoloissa. Taaperokin söi palak paneeria hyvällä ruokahalulla ja olikin ihanaa saada taas pientä vaihtelua perus arkiruokiin
Kotona intialaista ruokaa valmistaessa, teen aina kaiken muun lisäksi palak paneeria. Eikä ihme, sijaitsevathan Kreikka ja Kypros siinä Intian tuntumassa – tai sitten ei
Olen aina haaveillut itsetehdystä juustosta, ja lukiessani netissä erästä Palak Paneer reseptiä ajattelin, että Paneer-tuorejuusto vaikuttaa sopivan yksinkertaiselta juustolta, jota ehkä uskaltaisin kokeilla kotona
Otaksun lempiruoan olevan palak paneeria tai vastaavaa. Olenhan itsekin huomannut, miten esimerkiksi vehnä vaikuttaa vatsaani – vatsa turpoaa ja mouruaa
Olen vuosikausia kokeillut ja kehitellyt parasta palak paneer –reseptiä. Palak paneer. Minun siirappini on WF syrups strawberry – reseptissä siirapin määrä on sen makeuden mukaan suunniteltu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.