K. a. v. e. r. i. n. p. o. k. j. u. h. l. t. ä. 9. -. s. y. ö. d. A. g. b. T. m. L. O. ). J. I. ,. ". P. R. E. M. D. V. 6. 2. 1. 0. 5. (. 4. /. 3. 7. S. c. N. H. <. d l. t l
R. a. k. n. y. s. t. ä. v. i. e. o. l. m. p. j. 6. u. O. r. <. 3. N. d. h. A. g. b. -. ,. K. T. ö. P. M. ). J. U. 4. 2. 1. 5. 0. (. +. V. S. L. c. 7. H. E. 3 l. d l. t l
Tänään on tullut kokattua ja leivottua yhtä sun toista. Mun urakkani taitaa olla loputon. Olin mappeihini kopsannut Me-lehdestä yhden version kyseisestä herkusta ja tottahan sitä piti testata
Tykkään kyllä leivästä myös kylmänä, etenkin jos sitä dippaa oliiviöljyn ja balsamicon kanssa. Resepti, jolla leivoin tämän leivän on erittäin hyvää krassivoin kanssa
Nel frattempo, mescolare l'olio d'oliva, sale, succo di limone, pomodori e cetrioli a cubetti, cipolle verdi tritate, carote grattugiate, il prezzemolo tritato, le olive, e, se lo si desidera, formaggio feta, in una ciotola di dimensioni adeguate
as a starter, main course, side dish and dessert. I was placing a bag of carrots I had just bought into the fridge, when I noticed there already was one bag
M. u. l. a. o. n. s. e. v. ä. t. i. k. j. y. m. r. h. T. p. ,. ö. O. ". E. d. K. N. P. c. V. g. B. -. 1. (. 8. 0. ). b. 2. 5. S. L. H. R. 3. 4. –. 7. 6. A. f. d l. t l
T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. -. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.