-. -. -. A. l. k. u. v. o. d. e. s. t. a. i. r. j. n. h. m. ". L. p. ,. O. ä. K. E. Y. I. M. P. 1. 5. (. 2. 3. 0. g. ). D. T. y. 9. 7. V. c. 6. ö. J. H. ♥ l. r k
Painele voi-keksimuruseosvuokaan. Key lime on parhaimmillaanseuraavana päivänä, joten vaikka jälkkäri on helppo ja nopea tehdä, kannattaa se valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä jääkaappiin odottamaan vieraita
-. -. -. -. -. K. u. m. i. t. y. ö. n. r. a. k. s. l. e. v. o. j. Y. ä. p. ,. L. P. h. 2. 0. g. (. d. ). 8. T. 4. 1. 3. c. M. V. 5. O. 7. R. Ä. A. E. S. t l
Sekoita kondensoitu maito ( suoraan purkista ), munan keltuaiset sekä limenkuori ja -mehu. Painele keksiseos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja paista uunissa n
Kevään Floridan reissulla pääsimme kunnon Key LimePien, eli paikallisen limepiiraan makuun. Pitihän tätä herkkua sitten kokeilla itsekin valmistaa, vaikka Suomessa en olekaan nähnyt myynnissä oikeaa limelajiketta
-. -. -. J. e. n. k. i. l. ä. s. ,. F. o. r. d. a. t. m. v. K. y. W. L. j. u. h. p. S. P. I. ". (. ). D. O. H. A. 2. 0. g. 1. 3. 6. 5. T. Ä. Y. E. 4. V. ö. N. M. R. 7. +. f
-. -. -. -. -. -. -. -. E. i. l. e. n. k. u. p. r. j. o. s. a. t. m. y. ö. h. K. ä. ,. v. P. d. D. g. B. N. H. 2. 0. 7. 5. T. 4. 1. (. 3. 9. ). /. c. L. S. 8. V. O. A. d l. t l
Taputtele keksimuruseos vuoan pohjalle ja reunoille tiiviisti n. Olen joskus juhliin tehnyt perinteistä key limepietä, mutta tämä jonkin lehden sivuilta löytynyt Valion ohje Limepiehen oli ihan uusi ja jännittävä tuttavuus
-. -. -. -. -. -. L. i. m. e. p. o. n. ä. l. y. t. ö. h. j. a. v. s. J. r. k. ,. u. d. T. K. g. b. S. (. ). M. 2. 4. c. 0. D. 1. 3. 6. V. P. E. 5. 7. R. c m. t l
Key limepie on Floridasta kotoisin makean kirpeä limepiirakka, joka sopii erinomaisesti. painele lusikalla tasaiseksi vuoan pohjalle ja muutama sentti reunoille
Kun viimeksi pyörittelin sellaisia kreikkalaistyyppisiä lampaanlihapullia, niin tämä gluteeniton välimeren piiras lienee luonnollinen jatkumo edelliselle postaukselle
Osa käyttää piirakan valmistamiseen uunia ja osa taas jättää paisto-osan pois. Lopputuloksena saadaan hyvin tuhti ja sitrukselle maistuva jälkiruoka, jolle kermavaahto tai vaihtoehtoisesti marenkikuorrutus tuo tasapainottavan maun
-. -. -. -. -. -. K. l. a. s. i. k. o. t. e. p. ä. n. T. m. d. h. y. u. v. r. J. P. ,. j. F. W. A. M. ). V. ö. 2. 0. g. D. 7. 5. 1. (. 3. 9. 4. S. c. L. p r. d l. k p. c m. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.