Andalusian auringossa -kirja tarjoilee sydämellisiä makumatkoja
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • RABO DE TORO (4:lle)
  • 1 häränhäntä sahattuna n. 5 sentin paloiksi, n.1,2 kg mustapippuria ja suolaa myllystä
  • öljyä paistamiseen
  • 2 sipulia, hienonnettuna
  • 4 isoa valkosipulinkynttä, hienonnettuna
  • 2 tl pimentónia (savupaprikajauhetta)
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl kanelia
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 3 dl makeaa tai puolimakeaa sherryä
  • 1 l riista- tai lihalientä
  • 1 dl mantelijauhetta
  • TOMAATTISALAATTI
  • 20 kpl minitomaatteja, värilajitelma, puolitettuna
  • 1-2 rkl vaaleaa balsamicokastiketta
  • 1 rkl pieniä kapriksia
  • 1 kevätsipuli hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.