2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. P. o. r. k. a. n. u. e. h. d. t. m. s. i. l. v. O. p. ä. ,. j. y. K. N. ö. T. R. w. V. g. L. f. -. b. M. c. (. Y. ). 1. 5. ~. 3. 6. 0. 4. 7. A. S. J. /. I. t l. d l
Vuoan koko 20x30 cm. 20g Pofiber (jos ei ole vähennä nesteen määrää). 20g Lupiinijauhoa Foodin. 200g Vettä. 2 valkuaista. Vatkaa 2 valkuaista kovaksi vaahdoksi ja lisää vatkatessa "tomusokeri" kahdessa erässä. 277 kaloria. 25. 22. Uunin lämpötila silloin 180 astetta ja uunissa noin 20 minuuttia. Proteiinia 2. 20g Pofiber (jos ei ole vähennä nesteen määrää). 20g L. 200g Vettä. 2 valkuaista. 277 kaloria. 25
Blogivuosien aikana olen syönyt niitä eri versioina. Yksi näistä versioista löytyy täältä. 2 kevätsipulin vartta (myös vihreät osat). 2 murskattua valkosipulia. 2 rkl oliiviöljyä. Kypsennä pihvejä 200 C- asteessa 20-25 minuuttia,kunnes pihvien molemmat pinnat ovat kauniisti ruskittuneet. 2 kevätsipulin vartta (myös vihreät osat). 2 murskattua valkosipulia. 2 rkl oliiviöljyä
Minun versiossa tällä kertaa maistuu Kiina. 2,8 dl lämmintä vettä. 2 tl sokeria. 2 rkl vaaleata. 2 tähtianista. 12 minuuttia. 2,8 dl lämmintä vettä. 2 tl sokeria. 2 rkl vaaleata
2 munan valkaista. 250g maitorahkaa. (2rkl sokeria). 2 muna. 250g maitorahkaa. Kirjoittelen joskus pikareseptejä itselleni muistiin ja kun on aikaa, vilkaisen niitä ja saatan jopa kokeilla niistä jotakin
Kavereita oli tulossa seuraavana päivänä juhlistamaan mun synttäreitä ja osa meistä onkin jonkinlaisella terveyskuurilla, joten mikä olisikaan parempi valinta juhliin kuin terveellisempi versio klassisesta piirakasta
250 gr jauhoja tai. 40 gr täysjyväriisijauhoa (tumma), 20 gr. 290 gr riisijauhoa, 80 gr. voi korvata tapiocajauhon) ja 2 tl. vajaa 2 dl miedon. 250 gr hilloa (käytin "Rigoni diAsiago". 24-26 cm. piirakka 180° C uunissa, kunnes se on kauniin kulllanruskea, noin 20-25 min. 12-15 min. 250 gr jauhoja tai. 40 gr täysjyväriisijauhoa (tumma), 20 gr quinoajauhoja ja loput 190 gr otettiin seuravaasta jauhosekoituksesta, jota. 290 gr riisijauhoa, 80 gr perunatärkkelystä, 50 gr tapiocajauhoa (Maizena. 2 tl johanneksenpuunleipäjauhetta. 2 dl miedon. 250 gr hilloa (käytin "Rigoni di
Kakkuun tulleista ruusuista tein siis aika yksinkertaiset versiot nopeasti ennen kirkkoa. Kääretorttupohja, joita tarvitsee kaksi kappaletta (Kinuskikissa)4 munaa1 1/2 dl hienoa sokeria1 dl vehnäjauhoja1 dl perunajauhoja1 1/2 tl leivinjauhettaYhdistä jauhot ja leivinjauhe. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 6-8 minuuttia. 200 g mansikka-vadelmahilloaappelsiinilimonadiaKuorrutus ja koristelu500 g vaaleanpunaista marsipaania tai muuta kaulintamassaasokerimassasta tehtyjä ruusuja ja lehtiätomusokeriaKakun kokoaminenLeikkaa kummastakin jäähtyneestä pohjasta pyöreät, halkaisijaltaan n. 26 cm palat. 1 1/2 dl hienoa sokeria
Sen sijaan, että olisin ostanut kaupasta pakastealtaan ranskiksia menin jääkaapille ja löysin lantun - tehdäänkin terveellisempi naposteluversio näin laiskoille päiville
Vaikka alkuperäinen avokadopastan resepti on oikein toimiva ja herkullinen, jouduin opiskelijanbudjettiin vedoten harkitsemaan aineksia ostaessani, mitä aineita todella tarvitsen ja kuinka paljon
2. 2. 2. 2. 2. 2. O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
erytritolia tai paleoversioon kookossokeria tai muuta haluamaasi sokeria. 2½dl vettä. 1-2rkl erytritolia. 2,5dl riisijauhoja. 0,25tl ksantaania. 0,25tl leivinjauhetta. 2½dl vettä. 1-2rkl erytritolia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.