Jauhemaksapihvit jakavat varmasti mielipiteitä. Itse teen jauhemaksapihvit aina jokseenkin samalla perinteisten jauhemaksapihvien ohjeella, joka on peruja nuoruusajoilta
Tässä on nyt pari viikkoa tehnyt niin mieli jauhemaksapihvejä, kun niitä täällä netin välityksellä olen katsellut, että oli aivan pakko niitä itsekin taas valmistaa
Vihdoista viimmein saan teille kirjoitettua nämä herkulliset jauhemaksapihvit. Luulin jo että olen poistanut koko valokuvat, mutta tänään siivotessani valokuvakansiota, löysinkin sieltä nämä fotot
Yksi makumatkailun tärkeimmistä elementeistä, ehkäpä se koko touhun kivijalka, ovat muistot. Kokemukset yhteisistä aterioista, onnistumiset ja epäonnistumiset, nopeistakin mielijohteista syntyneet yllätykset ja pitkään suunnitellut tarkoin harkitut kokonaisuudet
Jauhemaksapihvit olivat maukkaita, vaikka maksa olikin jo hieman iäkkäämmästä hirvestä. Janne sai siis viime viikonloppuna tappaiset hirvimetsällä ollessaan
Tässä ohje anopin arkistosta. Anoppi ei pahemmin ohjeista perusta vaan säveltää ruokia lähes aina omasta päästään, ja hyvin säveltääkin, sillä parempaa suolaista piirakkaa en ole koskaan maistanut
Maanantain jälkkärinä toimi anopin versio paistamattomasta juustokauksta, Herra J toivoo aina et tekisin tätä, mut en oo tainnu kertaakaan tehdä, joten kai sitä pitää joskus kokeilla itekkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.