Tämä rapea, öljyinen ja suolainen valkoinen pizza sopii aamiaiseksi, välipalaksi, mortadellalla täytettynä lounaaksi, aperitivo-herkuksi tai lähes missä vaan tilanteessa
Tänään tein vieraille ennen varsinaista illallista aperitiivi-kattauksen. Italialaisesta aperitiivista myöhemmin lisää, mutta tässä saatte ohjeet kolmeen erilaiseen crostinoon joita aperitiivi-pöytään valmistin
Milanossa ollessa on silti aika must juttu käydä aperitivolla. Aperitivo. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että monissa kahviloissa, baareissa ja ravintoloissa ostaessasi tänä aikana aperitivo-drinkin, pääset käsiksi buffetiin, josta löytyy kaikkea pientä syötävää salaateista pieniin pizzoihin ja panineihin
Tapas-aikaan kannattaa suunnata aperitivolle, jolloin drinkin hinnalla on tarjolla joko lautasella valmiiksi tuotuja tapaksia tai seisovasta pöydästä noudettavia tapaksia
happy hour tai italialaisittain aperitivo-aika. Aperitivoille mennään yleensä ennen illallista, mutta mikäli nälkä ei ole ehtinyt kasvaa kovin suureksi voi jo tapakset riittää korvaamaan illallisen
Pienet tapaspalat vievät kielen mennessään ja maistuvat niin lounaaksi kuin aperitivoksikin. Hyvien ravintoloiden löytäminen voi olla työn alla myös Italiassa
Reilu valikoima ja ilta yhdeksään kestävä reilun buffetin sisältävä aperitivo. Tarjolla on niin kahvia, leivonnaisia, lounasta kuin iltaisin perinteinen aperitivo
➣ Aperitivo – Erityisesti Milanon alueella suosittu "illanviettotapa". Yllä olevaa kuvaa ottaessani en olisi osannut kuvitella, kuinka nopeasti vaihto menikään
Televisiosta ja italialaisista ruokaa ja paikallista elämä esittelevistä kirjoistaan tuttu toimittaja Ella Kanninen on tuonut yhteistyössä Siljan kanssa Italian maut laivojen Bon Vivant -viinibaarien antipastolautasille nautittavaksi alkuillan aperitivolla italialaisten suositusviinien kanssa
Dopo aver scelto il vino ci viene portato al tavolo un secondo aperitivo veramente invitante con una base di crema di broccoli, mandorle tostate, pomodori confit e baccalà
Italialaisia Poligrappan aperitivoja. joita esitteli suomalainen Riikka,joka miehineen omistaa italialaisen ravintolan Tel Avivissa,ja jotka maahantuovat näitä italialaisia aperitivoja
Paikalliset kutsuvat sitä 'aperitivoksi'. Paikka tarjoaa eri vaihtoehtoja eli aperitivo, sunnuntai brunssi tai romanttinen kynttiläillallinen puutarhassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.