Milloin tavallisena vaniljaisena, milloin sitruunaisena tai kuten nyt, appelsiiniversiona. Aika moneen paikkaan olen kakkua vienyt viemisinä ja hyvin on kauppansa tehnyt
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. K. o. l. e. g. a. s. i. n. t. h. d. ä. p. k. ö. y. m. v. u. T. j. A. -. P. r. 4. 1. V. I. 3. S. 7. 5. 0. (. ). ,. L. J. c. H. f. F. d l. t l
Musta tuntuu, että päivittelen jatkuvasti sitä kuinka nopeasti aika kuluukaan. Mun blogi on siis ehdolla Wellness -kategoriassa ja oon tästä kunniasta ihan älyttömän kiitollinen
makuinen punainen palmuöljy sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja. Arvontaan osallistuminen päättyy. paisto-ominaisuuksien lisäksi runsaasti luonnollisia karotenoideja,
Arvonta suoritetaan random org numeroarvonnalla, eli vain yksi kommentti per lukija. Tein tuota parsapastaa ihan tulipalokiireellä, ja todellakin silti tuoreesta pastanteosta aloittaen
Tämä marjapaistos saa makunsa erilaisista marjoista, appelsiinista ja tuoreesta inkivääristä. Kuori ja pilko inkivääri, pese appelsiini ja raasta appelsiininkuori ja sekoita marjoihin
2. 2. 2. 2. 2. 2. S. y. k. s. l. ä. i. r. j. o. t. e. n. v. K. p. u. a. m. &. B. ö. N. h. (. ). d. -. /. ,. P. L. f. M. g. Y. w. b. 1. 6. 7. 3. 0. T. A. +. V. E. c. Ä. O. F. J. H. 8. 4. 9. I. U. ) l
2. 2. 2. H. a. b. i. t. r. e. -. m. s. u. l. v. j. ä. n. k. S. o. h. ,. d. g. p. M. 1. 0. –. 4. 9. J. y. (. 5. x. ). T. O. V. ö. f. c. I. A. 3. 8. P. N. 6
2. 2. 2. E. n. s. i. k. t. o. a. l. e. B. g. ä. y. u. j. O. v. h. d. p. r. ). K. /. m. ö. A. R. V. N. T. ,. P. U. (. 1. 5. c. x. ". I. S. Ä. Ö. =. L. +. 9. 0. 6. M. c m
ja. Arvonta on päättynyt. Ja muista käydä tykkäämässä Sokerivaltakunta Facebook-sivusta ja/tai seurata Instagramissa, sillä sitä kautta pysyt aina ajantasalla Sokerivaltakunnan touhuista ja kuulet ensimmäisenä mitä uutta maukasta keittiössäni on tulossa
Tässä sinulle niin super herkullinen minttusuklaa-matchakakun resepti, että eipä äkkiseltään uskoisi että keitetty bataatti toimii aivan loistavana pohjana tälle minttusuklaakakun yhdelle kerrokselle
Erityisen iloinen olen padasta siksi, että se oli maultaan raikas ja kevyt, vaikka hirviruoat yleensä ovat maultaan aika tummia ja toisinaan jopa tunkkaisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.