Ostin tuossa taannoin (Smallstoren Deli-illasta) kuivattua laventelia. Nyt kun tuotetta kotoa löytyy niin tein sisareni syntymäpäiväjuhliin laventelilla maustettuja petit fourseja
Milloin tavallisena vaniljaisena, milloin sitruunaisena tai kuten nyt, appelsiiniversiona. Aika moneen paikkaan olen kakkua vienyt viemisinä ja hyvin on kauppansa tehnyt
Tämä marjapaistos saa makunsa erilaisista marjoista, appelsiinista ja tuoreesta inkivääristä. Kuori ja pilko inkivääri, pese appelsiini ja raasta appelsiininkuori ja sekoita marjoihin
Erityisen iloinen olen padasta siksi, että se oli maultaan raikas ja kevyt, vaikka hirviruoat yleensä ovat maultaan aika tummia ja toisinaan jopa tunkkaisia
Kokeilin tällä kertaa maustaa padan appelsiinilla ja yrteillä. Vegaian uusimmassa numerossa kerrottiin villivihanneksista ja kävinkin takapihalla katsomassa mitä sieltä löytyisi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.