Huomasin juuri, että helmikuu oli hieman huono blogikuukausi. Leipomuksia en ole juuri ehtinyt ajattelemaan, olen tuulettanut päätäni hiihtoladuilla ja luisteluradalla ja mikä tärkeintä, olen syönyt muiden leipomia herkkuja
H. y. v. ä. s. n. t. m. p. i. u. l. e. T. o. a. h. k. d. j. r. ,. (. Y. ). K. 2. 4. c. J. ö. P. g. M. -. V. 1. 5. 0. 3. à. L. N. S. 7. A. G. C. d l. t l
Rakastan sitruunaa, mutta täksi pääsiäiseksi päätin tehdä appelsiinijuustokakun. Appelsiini maistuu suklaan kera ja halusin tehdä tähän suklaisen pohjan
Blogiani pidempään lukeneet saattavat muistaa, että viime vappu ei mennyt meillä ihan putkeen. Lapsemme syntymäpäivä on nimittäin vappupäivä, ja olemme pitäneet hänen pirskeensä aina tuolloin
Tässä on todellinen kaloripommi. ) Kakku on eräänlainen mutakakun ja juustokakun yhdistelmä. Tässä pohja kuitenkin paistettu mutakakkua aavistuksen pitempään (n
Amerikkalainen appelsiinijuustokakku (Ohje otettu yhteishyvän ruokalehdestä) 12 annosta Pohja. 150 g voita 3 rkl sokeria 1 kananmuna 3,5 dl vehnäjauhoja (tai sama määrä gluteenitonta fin mixin hienoa jauhoseosta) Täyte
Tätä juustokakkua tein pari viikkoa sitten, kun kaksi ystävääni kävivät kylässä. Halusin tehdä vähän erilaisen juustokakun kuin yleensä, ja tuo suklaakiille täytteen päällä toi vähän vaihtelua
Näin tämän ohjeen Yhteishyvä-ruokalehdessä (ohje löytyy myös täältä), ja se vaikutti hyvältä. Ja hyväähän se olikin, vaikkakaan ei mitään maailman ihmeellisintä kakkua
Kokeilin tämän juustokakun kanssa suklaareunan tekoa kalvolle. Kuvan näppäsin ennen kuin irrotin kalvon pois, koska siinä touhussa reuna ohuemmilta kohdin hieman särkyi
Nyt tuli loihdittua vähän vahingossa jotain todella hyvää. Meille tuli vuorostaan vieraita eilen ja päätin leipoa oikein kunnolla, montaa eri sorttia, kun kerrankin oli muitakin syöjiä kuin vain me kaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.