Pese appelsiini huolellisesti ja raasta sen kuori suhteellisen pieneksi raasteksi (lue: mössöksi) ja tämän jälkeen purista appelsiinista mehu talteen.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, sulata voi.
Uusivuosi on vaihtunut ja minulla se on alkanut hyvin pientä flunssaa lukuunottamatta. Keittiössä on valmistunut jo vaikka kuinka monta eri ruokaa, joten reseptiikkaa on luvassa kunhan saan ne kirjoitettua tänne muiden kiireiden lisäksi
Mustikkarahkapiirakka on ehdottomasti yksi luetuimpia reseptejäni. Ja miksipäs ei, tuo resepti on edelleen erittäin toimiva jos haet herkullista piirakkareseptiä, sehän taipuu helposti myös muille marjoille tai vaikkapa kuningatar-rahkapiirakaksi
Sovelsin itse tämmöisen reseptin appelsiinimuffinsseista, joita voisin syödä. Makeutuksiin käytin hunajaa, koska en usko sen nyt olevan aivan niin "paha" kuin puhdas, valkoinen sokeri ja vielä appelsiinin mehua ja kuorta makua antamaan =) Näistä tuli aivan hyviä, tietysti tavallisella sokerilla olisi saanut parempia, mutta hyvin kelpaavat kyllä minulle
. Esikoinen siirtyi yläasteelle ja sen myötä alkoivat kotitaloustunnitkin. Jo ensimmäiselta tunnilta tuli kotiin pieni ruskea paperipussi, jossa oli äidille maistiainen makoista appelsiinimuffinsia
Appelsiinimuffinssit muuttuivat gluteenittomiksi jauhoja vaihtamalla, mutta kuorrutteessa (gluteeniton) on hieman laktoosia, sillä käyttämieni Kick-patukoiden tuoteselosteessa lukee ”rasvaton maitojauhe”
Hellouu. Kivaa olla taas täällä. Tuntuu, että olen hirmu monen postauksen alottanu pahoitteluilla, että päivittäminen on vähän viivästynyt, ja tälläkin kertaa kävi niin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.