P. ä. t. i. n. y. v. m. e. k. o. a. h. r. s. j. l. K. u. p. ,. d. T. ö. J. -. ). A. D. 1. N. 7. 5. g. 2. C. F. c. (. 0. V. ½. 3. /. 4. M. L. S. O. ) l. d l. t l
Tiikerikakku on ihan mielettömän hyvää, mutta kun sen maustaa appelsiinilla- siitä tulee tosi mehukas ja mielestäni vielä parempi, kuin tavallisesta tiikerikakusta
L. u. p. a. d. i. n. t. e. k. m. ä. r. j. o. l. y. s. v. I. ,. h. -. ). T. D. K. ö. (. 8. 1. 0. P. g. M. C. 7. 4. 2. 5. 6. ½. f. 3. /. S. V. A. O. d l. t l
Voi mä muistan, kun tammikuussa 2011 kirjoitin ekan julkaisun ikinä tänne blogiini. Jotenkin ihan käsittämätöntä, että kuusi vuotta sitten olin 15 vuotta ja päätinpä vaan alkaa pitämään tätä leipomispäiväkirjaani
Lopulta päädyin versioon, jossa oli tummasuklaamousse ja kevyesti appelsiininen valkosuklaamousse. Kakkupostaus sopii tähän päivään kuin nenä päähän, meikkis nimittäin on juhlistanut tänään vanhenemistaan
Peilikirkkaan kuorrutteen saa kakun päälle liivatteen avulla. Moni onkin varmasti tehnyt juustokakkujen päälle erilaisia kiilteitä, mutta harvalla ohjeella saa peilikirkkaan kuorrutteen aikaan
Kakussa onkin siis rapea piparkakkupohja, makea suklainen ja raikas appelsiininen täyte, kokonaisuuden viimeistelee vielä päälle asetellut appelsiini Noblesse-lastut ja rapea mantelirouhe
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.