Nyt on meidän perheen miesväki saatu koukutettua melko hyvin kotitekoiseen leipään - menihän tuossa aikaa… Muksut on tietysti tottuneet teolliseen höttöleipään koska tämä leiväntekobuumini on vasta alkumetreillään
Sunnuntain ja alkaneen joulukuun kunniaksi päätin leipoa tuoretta ja mehevää perunaleipää. Mikä onkaan ihanampaa kuin haukata palavasta paistettua leipää kahvin kanssa aamulla
Välillä perunsosetta jää yli, silloin teen perunarieskoja tai tätä herkkullista perunaleipää. Minun vuoillani taikinasta tulee kaksi isoa ja yksi pieni leipä
Perunaleipä. pitko ja marsuTein parhaan herkku perunalaivän niinkun otsiko jo sanookin. Homma ei heti mennyt ihan helposti, ensin laitoin imeltymään ruisjauhoja ja peruna hietaletta mutta mönjä oli kamalaa ja mittasinkin miten sattui väärin niinpä tein uuden ilman ruisjauhoja
Tabbouleh on ihanan raikas arabimaiden keittiöistä tuttu salaatti. Yleensä teen salaatin couscousiin, mutta pohjana voi käyttää myös bulguria tai kuten tässä versiossa, kvinoaa
Ihan paras Perunaleipä. Leipien huippumalli haussa, osa I. Se vaan menee automaattisesti niin, että itse tehtyä leipää tulee syötyä aivan liikaa kerralla
Saan silloin tällöin viestejä, joissa kysellään ajastani Emiratesilla. Tänne blogiinkin päädytään usein hakusanalla ”Annariina Emirates”, joka on sinänsä hassua, sillä olen pyrkinyt pitämään entisen työnantajani pitkälti pois tarinoistani – ainakin tähän saakka
Lupasin isänpäivä-postauksessa, että esittelen tekemäni kalenterin myöhemmin kunnolla, koska en silloin vielä voinut paljastaa sisältöä, ettei se vahingossakaan paljastu Rasmukselle, joka siis kalenterin sai
Perunaleipä. Olen viimeaikoina huomannut, että en enää mitaa aineita kun teen leipää. Tämä johtuu siitä, että olen tehnyt aavistuksen innovatiivisempia leipiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.