Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Koristele tomusokerilla ja kääräise kinkunpaistopussiin tai sellofaaniin
Ihanan pehmeä ja mieto maku tuli tähänkin kakkuun. Banaani, mango ja guava maistuu tässä sosessa, makeuttamaton, ei lisättyä sokeria, lisäaineeton, säilöntäaineeton, valmistettu Suomessa
monen monta kertaa meinannut sanoa miehelle että tuotko kaupasta laskiaispullan, mutta luonto ei ole antanut periksi ne pullat kun pitää leipoa itse ja täyttää itse mieluisilla kermavaahto hillo ym
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Jatuoksui ihanasti sahramille ja kookokselle. Itse tutustuin kakkuun suosikkiohjelmani Strömsön kautta, jossa kokki Paul Svensson jakoi tämän ihanan mehevän ja kostean herkkukakun ohjeen
Kumoa kakkuja annan kakun jäähtyä ennen koristelua. Voitele pieni irtopohja vuoka (n. Runebergin kakku. Sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi
kaakaojauhe kannattaa siivilöidä sekaan, ettei taikinaan jää jauheesta kokkareita. Mimmin blogista löytyy kyllä kaikista parhaat kahvikakkujen reseptit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.