Arabialainen kakku kuorrutteella, ohjeet 2 ja 3 litran vuokiin
Liian hyvää
Liian hyvää
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 litran vuokaa
  • 3 kananmunaa 3,75 dl hienoa sokeria
  • 200 g voita sulatettuna
  • 1/4-1/2 dl sitruunamehua (laitoin 1/2 sitruunan mehun)
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 tl soodaa
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 3/4 tl suolaa
  • 3/4 tl muskottipähkinää jauhettuna
  • 1 tl kanelia
  • 1 dl mantelilastuja rouhittuna pienemmäksi (mantelirouhekin käy)
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 1/2 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 2 dl kermamaitoa (kermaa + maitoa; itse tein rasvattomaan maitoon)
  • 50 g voita
  • 1 keltuainen 5 dl tomusokeria
  • 4 tl tummaa kaakaojauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 4-8 rkl kuumaa kahvia
  • (kahvilla saat säädettyä kuorrutteen notkeutta)
  • 5 kananmunaa 6,35 dl hienoa sokeria
  • 335 g voita sulatettuna ja jäähdytettynä
  • 1/2-3/4 dl sitruunamehua
  • 8,4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 1,25 tl muskottipähkinää jauhettuna
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 4 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 1-1,5 dl mantelilastuja rouhittuna
  • 3,3 dl kermamaitoa tai maitoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.