5dl + 2rkl chiasiemeniä*. 250ml vettä (125ml + 125ml). 25ml vedestä ja sekoita se chia siemenien joukkoon huolellisesti, ettei paakkuja jää. 25ml käytä kun kaikki ainekset yhdistetään. 5dl + 2rkl chiasiemeniä*. 250ml vettä (125ml + 125ml)
Lihamakaronilaatikko, Janssonin kiusaus, kaalilaatikko ja lasagne ovat melkoisia arjen pelastajia. 50 g voita. 4–5 dl maitoa. Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin. Samantyylinen ruoka tunnetaan isoäitini keittokirjassa vuodelta 1950 nimellä peruna- ja lihalaatikko, tosin kyseisessä reseptissä jauhettava liha on tähteeksi jäänyttä keitettyä tai paistettua nautaa. 50 g (1 3/4 oz) butter. 4–5 dl (1 3/4 cups) milk. Bake the casserole in 200 C / 390 F for about 45 minutes, until the surface gets a beautiful colour. I found a similar recipe in my grandmother's cook book from 1950, called Potato and Meat Casserole. 50 g voita. 5 dl maitoa
Kuten joku aika sitten myönsinkin, arkiruokailu ei ole meikäläiselle täysin smooth sailing. matkallani on monta mutkaa ja hyvältä kuulostavaa tekosyytä vaihtaa ravitseva dinneri voileipään, maapähkinävoidipattuihin taateleihin tai maapähkinävoidipattuihin banaaneihin (tai kaikkiin kolmeen
Arjen pelastaja -tittelin se sai, koska salaatista oli syödä reilut kaksi päivää, se maistui ihan hurjan hyvältä ja ei sitä pahemmin tarvinnut lämmitellä kaiken kiireen keskellä
onko kiinnostusta arjen supernopealle linssipadalle. Arjen Alle 20min Linssipata. 250g kirsikkatomatteja. Siirrä ne pannulle tomaattia lukuunottmatta ja sekoittele noin 5min. 5. 250g kirsikkatomatteja
Arjen pelastaa helpot, nopeat, edulliset, mutta superhyvät ateriat, ja mieluiten sellaiset, joissa on vähän raaka-aineita, ja raaka-aineita, jotka todennäköisesti löytyvät jo kaapista
Arjen valinnoilla on kuitenkin todella paljon merkitystä ja tässä siis tavat, joilla minä säästän. 35e/kg ja tuolla toisessa 1. 15e/kg. 5. 50-50 hyvä tulee. 5-2. 5e/300-500g merkistä riippuen, joten kylmälaukun kanssa mennään. 50-50 hyvä tulee. 300-500g merkistä riippuen, joten kylmälaukun kanssa mennään
V. a. s. t. u. k. e. m. A. r. i. n. ". j. o. -. h. ,. l. v. K. H. d. R. ä. y. p. P. ö. 2. 4. L. (. ). I. M. N. 1. 0. g. *. 8. 3. 9. c. /. n l. p k. g ). m i. d l. t l
5. 5. 5. 5. S. a. i. n. t. o. k. u. s. l. I. d. e. y. j. L. h. ö. m. p. r. D. A. g. H. f. -. v. ä. P. B. ,. M. K. E. 1. 4. 2. 8. T. J. V. 0. R. &. W. c. (. ). –. /. ¼. b. ½. 3. C. O. 6. 7. U. N. Ä. t l. d l
Juhlat arjen keskelle uudistetusta Mäkelänkadun Siwasta, josta poimin tarveaineet juhlaan. Kannattaa kurkata myös Juliana Harkin kuvaamaan arjen todellisuuteen
Munakas on edullinen, ravitseva, herkullinen ja nopea ruoka – täydellistä arkiruokaa siis. Muutama niksi on hyvä opetella, jotta voi nauttia juuri oikeanlaisesta mehevästä munakkaasta
5. Tein viime viikolla nopsan tonnikalaspagetin, joka osoittautui lasten uudeksi suosikiksi. No, luonnollisesti he haluavat syödä spagettia ja vissiin osasin myydä tämän ruoan muutenkin hyvin, koska lisää on tingattu jo useampana päivänä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.