Uutuuksia pukkaa, sillä peuran lisäksi ensimmäistä kertaa elämässäni tein täytettyjä tomaatteja. Luulin näiden kovertamisen olevan hankalaa, ja siksi olen vältellyt koko hommaa, vaikka tomaateista pidänkin
karjalanpaistin kyytipoikana, keiton lisukkeena, mutta ehkäpä parasta se on. kotijuusto. kuitenkin (ainakin minun mielestäni) paistettuna ja tarjoiltuna lämpimänä
Entsyymipohjaisella juoksetteella juusto syntyy varmasti, ja nykyään tuo uute tuotetaan mikrobiperäisesti – aiemmin se on eristetty vasikan juoksumahasta
Kotona pidettävissä juhlissa vastaan tulee yleensä tilan, astioiden tai ajan puute – varsinkin jos aikeena on tehdä mahdollisimman moni tarjottavista itse
Jotain piti täyttää ja valtavat terttutomaatit puhuivat puolestaan. Täytettyjen paprikoiden jälkeen innostuin hieman enemmän täyttämisestä jaajattelin valmistaa enemmänkin täytettyjä ruokia
Tyhjennä nyt paljaspäisettomaatit varovasti terävän veitsen avulla ja jemmaa sisukset eri kulhoon. Kai makukulman voi sitten määrittää sen mukaan, mitä näiden kanssa tarjoaa ja kuinka nälkäinen syöjä on
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.