Ohjeen taisin aikanaan napata talteen Pupulandia -blogista. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia. Blogistani varmasti on käynyt ilmi, että ravitsemusasioiden lisäksi pidän ruoanlaitosta ja leipomisesta
-. -. -. -. H. a. l. o. w. e. n. t. u. m. p. ä. s. k. i. v. j. r. h. M. ,. ö. y. A. U. K. O. S. T. I. R. 1. ¾. d. 0. g. 5. &. V. L. 2. Ä. P. 7. 3. (. ). Y. J. d l. t l
-. -. -. -. -. -. L. e. i. p. ä. v. u. o. k. a. f. s. t. J. ,. m. n. l. S. h. y. j. r. d. ö. R. M. A. w. b. g. (. ). P. /. 3. 1. 2. 5. Y. 0. 6. d l. t l
- maun mukaan mustapippuria myllystä. Makeaa, mutta on tässä potkuakin. (Tein ekaks niin, että tein ton Kotikokki-reseptin mukaan seoksen ja sit maistoin, lisäsin makeutta ja pippuria ja siinähän se sit olikin
- Kaunis auringonpaiste ja helteiset lukemat voivat kestää vain päivän tai kaksi, kunnes lämpötila painuu taas sinne perinteiseen viiteentoista asteeseen
6- 8 palaa. 1-2dl sokeria oman maun tai piirakan käytön mukaan. Yhdistä kaikki ainekset sekasin kunnolla ja kaada seos voideltuun 17-20 senttiä halkaisiljaltaan olevaan piirakkavuokaan tai valurauta pannuun, lusikoi päälle marjoja/hedelmiä/sokeria/kanelia ja paista 200 asteessa 25-35 minuuttia. 6- 8 palaa. 1-2dl sokeria. 17-20 senttiä halkaisiljaltaan olevaan piirakkavuokaan tai. 25-35 minuuttia
-. -. K. i. r. p. e. ä. n. m. a. k. u. s. t. h. o. g. j. O. l. v. d. y. V. J. ,. M. 1. ½. 2. F. S. L. T. 3. A. 5. 0. B. c. b. f. /. I. '. w. P. W. z. g. d l
Ja makeaa. Paista 180-asteisessa uunissa n. Rakastan leipoa piirakoita. Etenkin mustikkapiirakoita. ). Ja kyllä kesän ensimmäinen mustikkapiirakka on aina se paras
Peltipiirakat ovat makeannälkäisen perheen ruokahuollon pelastus. Arkistojen kätköistä tammikuulta 2013 - Tämä on edelleen yksi toisen blogini etsityimmistä resepteistä, joten laitetaan nyt tännekin, Sitruunainen rahkapiirakka eli pellillinen makeaa
-. -. -. -. -. -. M. a. k. e. m. p. i. j. u. s. t. l. v. o. n. h. r. H. ä. y. ,. J. ö. T. d. C. =. N. ). S. g. (. 3. 1. /. 2. 4. 5. 0. f. L. A. K. P. 7. Ä. ) l. k p. g h. d l
Tämän suolaisenhimoni vuoksi olen joskus syönyt jopa asfalttiin jäätynyttä salamipizzaa kadulta. Minä julistauduin joskus suklaaholistiksi Twitter-profiiliani myöten, kunnes tajusin, että syön todella vähän makeaa, vaikka nakerrankin sitä joka päivä
Paprikahilloa tai paholaisenhilloa käytän itse paljon erilaisten broileri- ja juustoruokien lisukkeena, kruunaan sillä pasta-annoksen tai laitan hampurilaisten väliin kastikkeeksi
Filotaikinaan leivottu makea kurpitsapiirakka kuuluu Bulgarian syysherkkuihin. Voitele pinta lopulla voilla ja paista 225-asteisessa uunissa, kunnes torttu saa vähän väriä
(hieman kannattaa mantelilastuja murentaa, voi korvata myös manteli- tai pähkinärouheella). Tämä ihanaakin ihanempi piparimarenkikakku sopii loistavasti jouluun
-. -. -. -. -. T. u. l. i. p. a. h. n. s. t. e. m. d. ä. k. o. b. f. r. S. v. j. ,. y. E. g. ö. N. J. O. C. P. c. (. ). M. K. H. L. B. 2. 5. 0. 1. 3. 9. 7. I. 4. A. V. t l. r k. d l. c m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.