Artisokka-kaprispizzat
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pizzapohja
  • 1 kpl kuivahiivapussia
  • 1 dl vehnäjauhoja (täysjyvä)
  • 2 1/2 dl vettä
  • 3/4 tl suolaa
  • 3 1/2 dl hiivaleipäjauhoja
  • 2 rkl rypsiöljyä (tai artisokkapurkin öljyä)
  • Täyte
  • 250 g kirsikkatomaattia
  • 2 kpl punasipulia
  • 160 g artisokansydämiä (öljyssä)
  • 35 g kapriksia
  • 1 rkl rypsiöljyä (tai artisokkapurkin öljyä)
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 150 g mozzarellajuustoa (raastettuna)
  • 3 dl paseerattua tomaattia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.