Aura-lohimedaljongit (ja päärynä-fenkolisalaatti)
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • vajaa
  • mustapippuria
  • 600 g lohifilettä (4 medaljonkia)
  • sitruunamehua
  • ½ tl suolaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 100 g aurajuustoa
  • 2 rkl tuoretta persiljaa
  • 3 - 4 cm leveitä paloja). Leikkaa vielä jokaiseen palaan varovasti viilto vain nahkaan asti ja taita sitten medaljongit auki siten, että nahka jää medaljongin sisäpuolelle.
  • 400 g fenkolia
  • 2 päärynää
  • 1 sitruuna
  • 1 tl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.