P. ä. s. i. n. k. o. a. l. e. m. h. u. p. J. y. r. S. H. K. t. ö. V. I. b. j. v. T. ,. d. L. Ä. Y. E. A. N. O. R. D. U. C. 4. 1. 5. 0. g. f. 3. 2. c. M. 6. -. d l
Aurinkoisena päivä sämpylätkin loistavat iloisen keltaisina ja lainaavat muotonsa taivaalta. Taikinan juju on kiehuvalla vedellä kaltatut kaurahietaleet ja ohraryynit, väriä se saa porkkanasta ja kurkumasta, terveellisiä pehmeitä rasvoja saksanpähkinöistä ja rypsiöljystä
R. u. o. a. n. l. i. t. p. r. h. m. ä. v. k. e. y. ö. A. s. d. S. ,. T. j. w. K. L. f. -. F. g. E. P. U. N. I. J. M. Ä. O. Y. D. 4. b. 0. 7. 5. 2. (. ). V. 1. 3. c. z. d l
Pitkä aika on kulunut edellisestä postauksesta. Tässä välissä on kyllä kokkailtu kaiken näköistä mutta huomaan nyt tekeväni paljon näitä samoja juttuja mitä kesänkin aikana
Teen harvoin samoja ruokia montaa kertaa, sillä olen vaihtelunhaluinen kokki. Siksi tämä resepti on poikkeuksellinen – olen tehnyt sen reilusti yli kymmenen, todennäköisesti liki 20 kertaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.