Aurinkokiisseli on yksi retroruokieni klassikoista, joka maistuu hyvältä vuodesta toiseen. Jo nuorena tyttönä aurinkokiisseli toi iloa ja väriä päivään
Kokoa keksi- ja marenkimuruista, sitruskiisselistä ja kermavaahdosta kerrosmaljat. 2-3 rkl. Sitruunamaljojen ainekset voi valmistella hyvissä ajoin etukäteen odottamaan
Kumoa hyytynyt terriini vuoasta ja tarjoa aurinkokiisselin kanssa. Riisipuurosta jäi jäljelle valkoinen väri ja samettinen pehmeys - valkosuklaaterriini pehmentää hedelmien hapokkuutta
ValmPane kattilaan mehut, sokeri, kardemumma ja perunajauhot. Kuumenna seosta pikkuhiljaa kokoajan sekoittaen, kunnes kiisseli saostuu ja kuplii pari kertaa
Tämäkin ohje on otettu 17-vuotta sitten yläasteen kotitalouskirjasta. 3 dl appelsiinituoremehua1 dl vettä2 rkl sokeria2 rkl perunajauhojaSekoita kylmän mehun joukkoon vesi, sokeri, perunajauhot ja sekoita varovasti koko ajan niin kauan kunnes kiisseli kiehahtaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.