Niin pitkään, että kun Australian Master Chefin pudostushaasteessa kilpailijat tekivät sitä maailmankuululla Saransh Goilan reseptillä, otimme haasteen vastaan ja päätimme tehdä kertaheitolla maailman parasta voikanaa asiaankuuluvine lisukkeineen
Jes, se tulee taas. Nimittäin yksi lemppariohjelmistani, MasterChef Australia. Heti ensimmäisellä kilpailuviikolla kokkikokelaiden taitoja testattiin Wellingtonin pihvillä
Seuraavan lasagnen ohjeen nappasin Australian Masterchef ohjelmasta, sillä vaikutuin suorastaan välittömästi, kun näin ohjelman tuomarin George Calombarisin tekevän omaa versiotaan
I'm back. Syytä hiljaiseloon on entistäkin enemmän, sillä palasin viime perjantaina aamukuudelta kolmen viikon reissusta Australiassa ja Uudessa Seelannissa
Tämä kakku ei varmasti paljon esittelyjä kaipaa. Rocky road on siis alunperin Australiasta lähtöisin oleva herkku jossa pääosia esittävät vaahtokarkki ja suklaa
Tämän niksin olen bongannut Australian Masterchefistä. Suolaiset piirakat taitavat olla bravuurini. Niitä tulee tehtyä usein ja niitä minulta tilataankin aika paljon
päälle Masterchef Australian uuden kauden. Syksy on viimeinkin täällä. Jes. Illat viilenevät ja. pimenevät ja hyggen taika on läsnä heti, kun tunnelma valot ja kynttilät sytyttävät,
Olen ollut koukussa viimeisimään Master Chef Australia -kauteen (taas). Eräässä master class -jaksossa tehtiin self-saucing chocolate pudding, joka on ilmeisessti australialainen "perinneherkku"
Tässä se tulee. Tämän kesän ehdottomasti paras tekaisemani kakku. Itse asiassa musta tuntuu, että kokonaisuutena tämä tuoreilla mustikoilla ja sitruunaisella voikreemillä päällystetty kakku on paras tekaisemani kakku ikinä
Kakku kehitettiin hänelle Australian ja Uuden-Seelannin kiertueella 1920-luvulla. Pavlova on ihanan kesäinen ja ylellinen jälkiruoka, joka saa nimensä venäläisen balettitanssijan Anna Pavlovan mukaan
Olin vuosia luullut tekeväni risoton teknisesti oikein. Tai ehkä olenkin, sillä luultavimmin sitäkin valmistetaan Italiassakin vähän muunneltuina versioina
Sukujuuriltaan japanilaisen Joni Kukkohovin gyozareseptin olin repäissyt talteen jo monta vuotta sitten, samoin MasterChef Australian taannoisen voittajan Adam Liawin kirjasta olin merkinnyt hänen versionsa täytteestä
Nopeeta näppärää suupalaa isommallekin joukolle. No tuulihattuja tietenkin. Mulla on tässä ollut vakava tuulihattufiksaatio jo jonkun aikaa ja olen varsin iloinen, että pääsen jakamaan se kanssanne tämän Crème Bonjourin kampanjan muodossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.