Nyt pääsiäiseksi täytin kananmunat avokadolla. Avokadoa käytettäessä munia ei kannata tehdä kovin aikaisin etukäteen, koska avokado alkaa helposti tummumaan
1 avokado. 1 kypsä avokado. Kaikki blenderissä sekaisin 1 avokado carobia sopivasti. 1 kypsä avokado. Näitähän olen ennenkin tehnyt, nyt kuitenkin vähän erilaisella ohjeella
Tätä on vaikea uskoa, kun katsoo avokadon hedelmälihan kermaista ja pehmeää pintaa. Avokado sisältää myös muita ravintoaineita, kuten C-, B- ja E-vitamiineja, karotenoideja sekä erityisen runsaasti kaliumia
Ensinnäkin tehtävä olisi järkyttävän vaikea, jos ei jopa mahdoton, toiseksi lista mitä luultavammin saisi uuden muodon erittäin usein, varmasti miltei joka päivä ja kolmanneksi siitä löytyisi takuulla yksi asia, avokado
Avokado on loistava eväsruoka. Pakkaa avokado kokonaisena mukaan, ettei se tummu. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hummusta sekä pähkinöitä siemenkoloon
Illanistujaisiin tai juhla-aterian alkuruoaksi sopii loistavasti katkaravuista, avokadosta, omenasta ja amerikansalaatista valmistettu avocado-katkarapucocktail
Tällä kertaa päätin käyttää ruokaisaa avokadoa, joka on ollut niin kovasti nyt tapetilla blogeissa. En lähtenyt keittelemään pastaa avokadolle, koska edellä mainittu resepti sisältää niin hienoja juustoja (Brasilian mittapuulla)
Tässä pastassa avokado laitetaan pannulle, vaikka jostain syystä G. Pasta oli kuitenkin hyvää, eikä minulle sevinnyt, miksi avokadoa ei saisi pannulle laittaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.