Tämä ehdottoman ihana resepti löytyi joskus reilu kuukausi sitten täältä, ja testasin sitä huomattavasti yksinkertaisemmassa muodossa sekä äidin luona että serkkuni Even luona vieraillessa
Pimenevässä syysillassa sitä kaipaa lautaselleen tuhtejamakuja. Tässä annoksessa niitä tarjoilevat pitkään haudutetut porsaan posket ja kasvis-ohra lisäke
maissia, kasviksiaja pihvejä. Tämän kesän innostuksemme on muurinpohjapannulla ruuanlaito, helppoa ruokaa runsailla kasviksilla ja lihalla ja makupaloina pähkinöitä, pekonia, yrttejä ym
Jakasviksia voi toki varioida vapaasti oman mieltymyksen mukaan. Oikeastaan on hankalaa puhua kiinalaisesta makumaailmasta vetämättä mutkia varsin suoriksi, sillä kiinalainen ruokakulttuuri on niin laajaja monimuotoinen, kehittynyt ja samalla traditionaalinen, että tuntuu suorastaan siltä, ettei pohjoisessa kotikeittiössä kovin helposti tee oikeutta yhdelle maailman suurimmista ruokakulttuureista
Lisää loppuvaiheessa joukkoon salaattipalat ja anna niidenkin pehmetä. Jaa kasvikset lautasille. Lorauta päälle reipas annos yrttikastiketta ja tarjoa heti
Eräänlaisen lattuskaisen ja rullatun lihatäytteisen leivän välissä se ei maistunut juuri miltään. Hummus vaati siis uuden mahdollisuuden ja pientä twistiä - cayennepippuria ja avokadoa
Kovasti pieni yritti hakeutua lämpöön ja näytti olevan niin heikossa kunnossa, että tarvitsi apua. Muhennoksen kanssa tarjottavia kasviksia voi vaihdella mielensä mukaan
Hanget tekevät ulkona korkeusennätyksiä, pakkanen paukkuu, taivas on sininen ja vaaleanpunainen, hiutaleita leijuu, jalkojen alla narskuu, nurkissa paukkuu ja kaikkialla kimaltaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.