Olen aikaisemminkin kirjoittanut jäätelön valmistuksesta jossa olen selittänyt jäätelökoneella ja käsin valmistetun jäätelöitten valmistusmenetelmät, joten sinun kannatta myös lukea reseptini kuusenkerkällä maustettua vuohenjogurttijäätelöä, avokadojäätelöä ja mansikkajäätelöä
Sorbetin valmistus on periaatteessa aivan sama käsin sähkövispilällä kuin jäätelökoneella, se valmistetaan aivan samalla tavalla kuten mangosorbetti, mansikkajäätelö tai avokadojäätelö
Mutta tässä ajattelin kuitenkin käsitellä mangosorbettia, ja jollet halua valmistaa sorbettia mangosta voit kokeilla mango-salaattia lisukkeeksi tulevana grillikautena ja jollet pidä manogsta ollenkaa suosittelen nyt kesäksi ihanaa mansikkajäätelöä tai avokadojäätelöä
Hieman uskaliaimmille herkuttelijoille sopivaa tervajäätelöä, vihreää ja epätavallisempaa avokadojäätelöä ja jos haluat jotain hedelmäisempää sopii sinulle paremmin mangosorbetti tai Cantaloupe melonisorbetti
Mutta jäätelön voi maustaa juuri sillä kuin itse haluaa voit kokeilla vaikkapa Limoncelloa, karpalosiirappia, Glögillä maustettua kirsikkasiirappia tai mansikkabasilikasiirapilla jollet mieluummin halua kokeilla mansikkajäätelöä tai avokadojäätelöä, Senchateesorbettia tai Mangosorbettia
Tänään meni kokeiluun myös avokadojäätelö. vähän terveellisimpinä versioina vain. Oon tässä muutamana iltana nälissäni pohtinut, mikä olisi tarpeeksi täyttävä iltapala ja oon sitten tehnyt itelleni eräänlaista "proteiinilättyä"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.