Jos kuitenkin haluaa jotain herkullisen maukasta, jotain juuston ja leikkeleen väliltä olevaa, kauniin keltaista, superisti ravintoaineita sisältävää, helposti höylättävää leivälle, näkkärille tai sellaisenaan, on tämä pieni möllykkä äärimmäisen pätevä ratkaisu siihen
U. u. n. i. t. o. r. e. a. v. h. ä. p. j. l. k. O. s. L. -. ,. y. 8. 0. m. 1. 5. d. H. M. K. ö. P. J. V. I. R. (. g. ). /. w. f. E. N. Ä. S. 2. 3. 4. ". T. A. 7. 6. d l. t l
Lämpimän leivän voit valmistaa myös uunissa. Kokoa kypsät toisiinsa sopivat raaka-aineet leivän päälle ja kuorruta uunissa muhennoksella tai juustoraasteella
Lisää jouluisia leipomuksia. Tällä kertaa jotain ei-niin-makeaa. Tein jouluksi kahta erilaista leipää, joista kaksi meni lahjaksi isovanhemmille ja kolmas naapureille ja yksi jäi meille kotiin
Leivoin viime viikonloppuna ihanaa siemenleipää. Itse tehty leipä on parhaimmillaan tuoreena. Kotitekoinen leipä alkaa alkaa vaikuttaa usein jo seuraavana vähän surkealta
Vaikka perinteiset juusto, leikkele, kurkku, salaatti, tomaatti, paprika jne. maistuvat hyvältä leivän päällä, on hetkiä, jolloin kaipaa jotain hienostuneempaa tai erikoisempaa
Leivoin tänään niin jänniä leipiä, että pakko jakaa resepti tännekin. Eka kerta ylipäänsä, kun leivon jotain leipiä, koska olen aina luullut, että niiden tekeminen vaatii hirveästi aikaa ja vaivaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.