BABA-MARTA
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • lihapullataikina
  • 200 g vuohen- ja lampaanmaito fetajuustoa (esim. Mevgal tai Lidlin Eridanous)
  • 1 ruukkupersilja
  • 500 g (kananpojan) jauhelihaa
  • 1 kananmuna 1 tl merisuolaa
  • 1/4 tl mustapippuria myllystä
  •  
  • keittoliemi
  • 1 sipuli 2 porkkanaa 3-4 kiinteää perunaa
  • 100 g palsternakkaa
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • kiehuvaa vettä
  • 1 tl merisuolaa
  • 4 rkl risottoriisiä (esim. Divella)
  • 1 ruukkupersiljan lehdet koristelemiseen
  • 1 pieni kaali
  • 3-4 porkkanaa 1 dl rypsiöljyä (Keiju)
  • 2-3 rkl hunaja-omenaviinietikkaa (Rajamäen) tai sitruunamehua
  • 1/2-1 tl suolaa
  • 2 pihvitomaattia 1 hopeasipuli
  • 100 g bulgarialaista lukanka makkaraa tai muuta salamityylistä makkaraa (esim. Dulano chorizo
  • paprikasalami/Lidl)
  • 200 g bulgarialaista sirene juustoa tai vuohen- ja lampaanmaito fetaa (esim. Eridanous/Lidl)
  • 4 kananmunaa paprikajauhetta
  • mustapippuria
  • lisäksi tarvitset 4 uuninkestävää kannellista annosvuokaa (tai käytä aluminifoliota kantena) ja 1 rkl jääkaappikylmää Oivariinia vuokien voiteluun
  • 4 dl Bulgarian jogurttia
  • 1/2 dl tillisilppua
  • 3 murskattua valkosipulin kynttä
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • ripaus suolaa
  • 1 kesäkurpitsa suolaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 3 dl rypsiöljyä
  • 450 g (1 paketti) pakastettua fillotaikinaa (Kanaki)
  • 3 dl saksanpähkinärouhetta
  • 1 dl sokeria
  • 1 1/2 tl kanelia
  • 3 tl korppujauhoja (ei välttämätön)
  • 150 g voita sulatettuna
  • 5 kuorittua ja raastettua omenaa
  • koristeeksi ylimääräistä hienoa sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.