- lihapullataikina
-
200 g
vuohen- ja lampaanmaito fetajuustoa (esim. Mevgal tai Lidlin Eridanous)
-
1
ruukkupersilja
-
500 g
(kananpojan) jauhelihaa
-
1 kananmuna
1 tl merisuolaa
-
1/4 tl
mustapippuria myllystä
-
- keittoliemi
-
1 sipuli
2 porkkanaa 3-4 kiinteää perunaa
-
100 g
palsternakkaa
-
1/2 dl
rypsiöljyä
-
kiehuvaa vettä
-
1 tl
merisuolaa
-
4 rkl
risottoriisiä (esim. Divella)
-
1 ruukkupersiljan
lehdet koristelemiseen
-
1 pieni
kaali
-
3-4 porkkanaa
1 dl rypsiöljyä (Keiju)
-
2-3 rkl
hunaja-omenaviinietikkaa (Rajamäen) tai sitruunamehua
-
1/2-1 tl
suolaa
-
2 pihvitomaattia
1 hopeasipuli
-
100 g
bulgarialaista lukanka makkaraa tai muuta salamityylistä makkaraa (esim. Dulano chorizo
-
paprikasalami/Lidl)
-
200 g
bulgarialaista sirene juustoa tai vuohen- ja lampaanmaito fetaa (esim. Eridanous/Lidl)
-
4 kananmunaa
paprikajauhetta
-
mustapippuria
-
lisäksi tarvitset 4 uuninkestävää kannellista annosvuokaa (tai käytä aluminifoliota kantena) ja 1 rkl jääkaappikylmää Oivariinia vuokien voiteluun
-
4 dl
Bulgarian jogurttia
-
1/2 dl
tillisilppua
-
3 murskattua
valkosipulin kynttä
-
2 rkl
sitruunanmehua
-
ripaus suolaa
-
1 kesäkurpitsa
suolaa
-
1 dl
vehnäjauhoja
-
3 dl
rypsiöljyä
-
450 g
(1 paketti) pakastettua fillotaikinaa (Kanaki)
-
3 dl
saksanpähkinärouhetta
-
1 dl
sokeria
-
1 1/2 tl
kanelia
-
3 tl
korppujauhoja (ei välttämätön)
-
150 g
voita sulatettuna
-
5 kuorittua
ja raastettua omenaa
-
koristeeksi ylimääräistä hienoa sokeria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.