Arabialaisen aterian jälkiruoaksi valmistin lehtevät ja makeat Baklavat. Paitsi, että Baklavat voi täyttää erilaisilla täytteillä, ne voivat myös olla muodoltaan erilaisia
Resepti on pienin muutoksin ihanasta Mustikkasuu -blogista, kiitos vielä. Lisää 2 munaa, puolet nesteestä sekä puolet keskenään sekoitetuista kuivista aineksista voi-sokerivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi voimakkaalla nopeudella. 160-170 -asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin tunnin ajan
Lisää jauhoseos siivilän läpi voi-sokerivaahtoon. Arabialainen maustekakku on tuttu jo vuosien takaa ja aina olen leiponut kakun samalla vanhalla hyväksi havaitulla ohjeella
Suurusta kastike Maizena-suurusteella, keitä noin minuutti. Tarjoa kastike lampaankyljysten tai -paistin ja pähkinöillä sekä kuivatuilla hedelmillä maustetun couscousin kanssa
-. -. -. J. a. t. i. e. y. s. g. l. u. n. o. m. A. k. ä. p. 2. 0. v. r. 3. ½. d. V. j. h. 1. S. R. L. /. M. P. 7. 5. 4. 6. K. ,. ). O. E. N. f. T. c. t l. d l
Ilta-Sanomista kuvasin. Mutta kasviskeitto tyyliin arabialainen, linssikeitto. Lisää kattilaan vesi, laakerinlehdet, sitruunanmehu, chili- tai harissatahna sekä basilika
-. -. -. -. -. -. -. -. -. P. ä. s. i. e. k. l. v. o. n. m. y. ö. a. h. u. T. t. r. A. b. ,. j. L. M. g. d. (. 1. 2. ). 0. 5. 3. K. 4. ½. 6. p. V. =. 7. /. 8. %. D. w. f. c. i l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.