-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. B. l. o. g. i. n. t. ä. y. e. k. a. s. v. u. A. m. J. r. h. j. N. ,. p. b. (. ö. ). d. O. E. L. K. ". T. S. c. f. P. Y. G. &. 1. 8. 5. 0. M. V. 2. 3. /. 4. C. 6. x. I. F. €. Ä. R. Ö. D. w. U. H. '. z. W. q. d l
-. -. -. -. B. a. n. b. r. e. d. o. t. l. s. u. i. h. k. ä. A. m. N. y. v. ,. j. O. p. ö. H. U. K. E. V. Y. T. I. 3. 1. f. 2. 5. /. 4. 7. S. L. (. J. ). R. P. g. c. w. x. 0. F. C. d l. t l
Jo itse kuppikakku on maukkaan mehevä, puhumattakaan kaksivärisestä ja -makuisesta kuorrutteesta. Tämä Sally's baking addiction -sivustolta löytynyt resepti on kokonaisuudessaan aivan taivaallinen
Viikon ajan minun oli jo pitänyt tehdä niistä jotain, mutta vasta tänään sain aikaiseksi. Mieheni toimi koemaistajanaja totesi, ettei tätä nyt leiväksi voi oikein sanoa
Banana blueberry oatmeal bake is gluten free and naturally sweetened. Banana blueberry oatmeal bake can be served hot straight from the oven or cold cut in bars
Kypsät banaanit ovat kuiturikkaita sekä sisältävät runsaasti Kaliumia sekä vitamiini B-täjaC-tä. The riper the banana the better the anti-cancer quality
Tarte Flambée (Flammkuche) on Alsacen vastine pizzalle - ihanan helppo ja pekoninen herkku. Kuivaa siitä ei italialaisen peruna-rosmariinipizzani lailla kuitenkaan tule - siitä pitää huolen rapean pohjan päällä köllöttelevä ranskankermakerros
-. -. -. -. -. S. a. r. j. m. e. ". H. y. v. ä. t. h. k. u. ,. i. U. o. 9. s. n. l. p. d. P. ö. B. C. E. b. R. T. +. (. A. ). 1. 2. 0. g. 5. /. 4. 7. c. J. V. L. K. 8. N. d l
Sittemmin kynät ja paperi ovat ehkä jo siirtyneet lankapuhelimien jacd-soittimien kanssa vanhentuneiden konseptien hautausmaalle, mutta rakkaat listani jatkuvat virtuaalisena
Alkuperäinen resepti on täältä ja siellä se kulkee nimellä The best banana bread (ever. Ohjeeseen tarvitaan ylikypsiä banaaneja, jos sinulla siis sattuu olemaan sellaisia kotona niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä ohjetta mahdollisimman pian
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. e. j. s. a. n. S. y. l. o. m. t. h. i. ,. k. p. b. g. u. (. ). r. L. v. ä. ö. A. d. P. K. 2. T. '. c. w. R. B. C. Ø. 1. 5. ½. 6. 3. 0. 4. V. /. O. 7. d l
-. -. '. T. e. t. k. ö. m. u. l. s. a. y. i. ä. n. o. H. g. N. v. h. d. ,. j. r. 1. 0. %. p. P. C. c. V. b. A. (. ). S. D. 2. 5. G. ½. R. L. K. M. /. O. ^. ^ l. t l
-. -. -. ". U. n. o. h. t. a. k. v. d. p. s. u. i. r. e. b. l. A. T. ö. Y. X. ä. J. m. ,. B. j. K. (. ). y. c. E. V. g. 2. 1. P. R. S. N. O. M. /. '. w. F. f. I. C. z. q. W
Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minna postasi viime viikolla ranskalaisen pizzaversion, Tarte Flambéen ohjeen, ja tiesin heti, että ohjetta on pikimmiten kokeiltava
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.