Tämä Teresa Välimäen reseptillä valmistettu banoffeepie vie kielen mennessään. Jos banoffee-tortun kanssa tulee kiire, käytä valmista kinuskikastiketta
T. ä. s. t. e. i. l. p. o. m. n. v. h. a. k. u. A. ,. j. S. ö. r. d. N. y. J. (. ). U. V. O. M. -. I. L. K. P. 1. 5. 0. g. 4. 2. 7. *. 8. g ,. d l. t l
Kyseessä oli Valion banoffee-ohje, jossa perinteinen keksipohja oli korvattu browniella ja täytteeksi tuleva kinuski oli keitetty Koskenlaskija Ruoka maustamaton valmisteesta
+. +. R. ä. i. s. k. l. e. t. ,. y. o. h. u. a. c. r. p. n. m. N. v. L. j. d. ö. T. b. F. P. H. B. A. O. E. -. U. (. 2. 0. ). 4. 7. 3. 1. 5. S. V. /. K. J. d l. t l
Lisäksi tein annoksista aika pieniä. Jälkiruoaksi oli tarkoitus tekaista banoffee-torttu, mutta kun aikataulu meni tiukaksi, tyydyin tekemään banoffeen laseihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.