Barbecue kassler / ylikypsäksi savustettu porsaan niska
Viiniä ja Ruokaa
Viiniä ja Ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Valmista kuivamarinadi = rub. Itse käytin seuraavia aineita yhteen noin parin kilon könttiin.
  • 2 rkl valkosipulirouhetta
  • 2 rkl sipulirouhetta
  • 2 rkl timjamia (kuivattua)
  • 2 rkl rosmariinia (kuivattua)
  • 1 rkl salviaa (kuivattua)
  • 2 rkl sinapin siemeniä
  • 2 rkl rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl paprika rouhetta
  • 1/2 tl savupaprika jauhetta
  • 2 rkl suola

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.