Maustetut bataattiranskalaiset. Mikä on rapsakka, maukas, suolaisen makea ja pirtsakan värinen. No, tietysti uunissa valmistettu mausteinen bataattiranskalainen eli bataattiranut
Olen kuluneena keväänä hurahtanut ihan kunnolla broilerin siipipaloihin ja koipinuijiin, enkä usko tämän himon ainakaan laantuvan kesän grillikauden aikana
C. a. k. e. p. o. s. i. t. v. h. ä. m. n. j. l. u. N. y. r. b. g. K. d. M. ö. w. c. R. ,. E. L. P. T. O. H. –. -. D. (. 3. 0. ). 2. 1. 7. 5. 6. %. f. S. I. 4. 8. A. V. J. d l. t l. c m
1. Kuori ja kuutioi keitetty peruna, kuori ja viipaloi sipuli sekä kuutioi munakoiso ja kukkakaali. Pane peruna-, kukkakaali- ja munakoisokuutiot sekä sipuliviipaleet ja pinaatinlehdet kulhoon
Tarjoile grillattua, basilikalla maustettua haukea uusien perunoiden ja tomaattisalaatin kanssa. Ota foliosta arkki, joka on haukifileetä noin 20 cm pidempi, taita se kahtia ja voitele puolet sisäpuolesta ohuelti oliiviöljyllä
Nosta jäähtyneet paahdetut kasvikset kulhoon ja lisää marinadi. Paahdetut kasvikset säilyvät jääkaapissa muutaman päivän hyvinä, joten ne voi huoletta valmistaa etukäteen odottamaan retkeä
1. Keitä riisi pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä. Kuori kiivi ja banaani ja paloittele hedelmät. Paista broilerinfileitä öljyssä, kunnes ne ovat läpikypsiä ja molemmin puolin ruskistuneita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.