15 - 20 minuuttia,
kunnes bataatti pehmenee ja saa väriä. Täytä bataattiviipaleet jäävuorisalaatilla, nyhtöpossulla, Sriracha -majoneesilla sekä hillotuilla punasipuleilla.
1,8 kg
porsaan kassleria
2 rkl
Jalosavu Savuaromia (Poppamies)
2 rkl
suolaa
1 rkl
savupaprikajauhetta
1 rkl
valkosipulijauhetta
1 rkl
paahdettua chilijauhetta
1 rkl
paahdettua sipulirouhetta
2 tl
mustapippuria
1/2 dl
ruskeaa raakaruokosokeria
2 dl
vettä
30 minuutiksi,
kunnes pinta saa hieman väriä. Laske uunin lämpö 100 asteeseen ja peitä vuoka kannella tai foliolla. Kypsennä n. 6 - 8 tuntia, kunnes liha on niin mureaa, että sen saa haarukalla riivittyä suikaleiksi. Ota kypsä liha uunista ja poista vuoasta. Riivi liha suikaleiksi kahden haarukan avulla ja lisää joukkoon paistinlientä maustamaan ja mehevöittämään lihaa.
Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 2. 5. 0. 9. f. 6. R. 3. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
M. i. e. t. k. ö. m. ä. v. a. r. u. s. h. o. n. O. p. j. N. y. l. ,. d. K. b. g. -. G. c. q. P. H. 4. …. 1. 5. 0. f. 3. w. 2. L. S. /. (. ). V. T. J. k g. d l. t l
Vapaapäivänä on mukava ottaa rennosti siellä keittiönkin puolella. Pitkään haudutetut ruoat ovat ihanteellisia siihen hommaan, koska ne valmistuu kuin itsestään uunin lämmössä
Pitkästä aikaa pulled porkia. Ja olipas se taas hyvää. Tämänkertainen pulled pork sai vivahteensa Farangin karamellipossun -ohjeesta, ainakin tuon karamellin osalta
Nyhtöpossua on tehty viimeisen vuoden aikana ahkerasti vaikka millä reseptillä. Minunkin blogista löytyy nyhtöpossun lisäksi nyhtökanaa ja nyhtölammasta
Tänä kesänä kokeilin kasvimaallani ensimmäistä kertaa lehtikaalin kasvatusta. Sain sisareltani viisi lehtikaalin tainta ja istutin ne kohopenkkiin, suojakankaan keskelle leikattuihin reikiin
Unohda jo avokadopastat, nyhtöpossut, muttisoossit ja pataleivät. Ole tilanteen herra ja syö bataattiburgeria, niin kuin Torkkuja ja nokosia -blogi teki
N. y. h. t. ö. p. o. s. u. 4. a. n. 1. ,. 2. k. g. r. l. e. i. M. ½. d. R. S. J. K. m. T. j. V. B. Q. (. I. ä. ). O. Y. H. v. f. 0. 5. -. 6. A. L. c. w. /. 4 2. k g. t l
J. e. ,. n. y. t. u. l. i. h. v. ä. ö. p. o. s. a. I. r. j. k. C. m. d. T. (. ). b. g. N. O. c. S. P. x. -. M. H. f. E. 2. 4. ½. 1. A. z. L. 5. 0. 6. K. R. a l
Nyhtöpossun eli Pulled Pork'n ohjeita löytyy lähes yhtä paljon kuin on tekijöitä ellei enemmänkin. Varsinkin blogimaailmassa tuntuu, että jokainen kirjoittaja on halunnut ainakin kerran kokeilla tätä "muotiruokaa"
P. i. t. k. ä. s. a. o. l. j. v. r. e. h. d. p. u. -. m. H. n. b. q. c. O. ö. y. N. g. ,. V. T. w. '. E. K. ). S. C. 1. 6. B. 2. 0. 7. 5. 3. L. R. (. M. A. I. 4. k g. d l. t l
Koska itse en noudata mitään erityistä ruokavaliota, ei minulla ollut hoppua lähteä valmistamaan gluteenitonta bataattiburgeriakaan, joka aloitti maailmanvalloituksensa meillä Suomessa Torkkuja ja nokkosia -blogista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.