Bataattiburgerit nyhtöpossulla
Maistuis varmaan sullekin!
Maistuis varmaan sullekin!
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 iso muhkea bataatti
  • oliiviöljyä
  • jäävuorisalaattia
  • 15 - 20 minuuttia, kunnes bataatti pehmenee ja saa väriä. Täytä bataattiviipaleet jäävuorisalaatilla, nyhtöpossulla, Sriracha -majoneesilla sekä hillotuilla punasipuleilla.
  • 1,8 kg porsaan kassleria
  • 2 rkl Jalosavu Savuaromia (Poppamies)
  • 2 rkl suolaa
  • 1 rkl savupaprikajauhetta
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 1 rkl paahdettua chilijauhetta
  • 1 rkl paahdettua sipulirouhetta
  • 2 tl mustapippuria
  • 1/2 dl ruskeaa raakaruokosokeria
  • 2 dl vettä
  • 30 minuutiksi, kunnes pinta saa hieman väriä. Laske uunin lämpö 100 asteeseen ja peitä vuoka kannella tai foliolla. Kypsennä n. 6 - 8 tuntia, kunnes liha on niin mureaa, että sen saa haarukalla riivittyä suikaleiksi. Ota kypsä liha uunista ja poista vuoasta. Riivi liha suikaleiksi kahden haarukan avulla ja lisää joukkoon paistinlientä maustamaan ja mehevöittämään lihaa.
  • 300 g punasipuleita
  • 1/2 dl sokeria
  • 1/2 dl punaviinietikkaa
  • 1/2 dl vettä
  • hyppysellinen suolaa
  • 1 tl timjamia
  • mustapippuria myllystä
  • 10 minuuttia Jäähdytä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.