Berliinimunkit itse tehdyllä pomadalla.
Tekila's Life
Tekila's Life
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 grammaa voita
  • 1/2 pkt tuorehiivaa
  • 2,5 dl maitoa
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 muna 1 dl sokeria
  • 7 1/2 dl vehnäjauhoja
  • Pomadan ohjeen löysin Kakkutaikurin blogista. Tein tästä puolikkaan annoksen, kun tuntui 450 grammaa sokeria hurjalta määrältä. Loppujen lopuksi ei tuo olisikaan ollut liikaa jos tarkoitus olisi ollut kuorruttaa kaikki 15 munkkia
  • 225 grammaa sokeria
  • 0,5 dl vettä
  • 45 grammaa maissisiirappi

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.